!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (81/169) > >>

Basilmx5:
Λεμε λεμε... θα ξαναπω για ακομη μια φορα την γνωμη μου για τις ασφαλειες κ τις ασφαλιστικες... 2 πραγματα ισαξια πρεπει να λαμβανουμε υποψην, το 1ο ειναι η ασφαλιστικη σαν εταιρεια (ποσο φερεγγυα ειναι) και 2ον εξισου σημαντικος ειναι ο ασφαλιστης... αυτος πρεπει να τρεχει για τα δικαιωματα των πελατων του αυτος πρεπει να ιδρωνει και να λερωνεται... γιαυτο πληρωνεται... αυτη ειναι η δουλεια του... αν δεν την κανει καλα παμε σε αλλον...απλο.

el loco:
μαζι σου..να υπαρχουν ομως και στοιχεια.. απο εδω και μπρος,ακομα και γραντζουνια μικρη να παθει καποιος απο εδω μεσα η καποιος δικος σας να ενημερωνει την εταιρια του να πηγαινει επ τοπου για να καταγραψει το συμβαν!! ειναι πολυ σημαντικο! (το πολυ να κανει 15-20 λεπτα)

VasmaV:

--- Quote from: Konstantinos on October 25, 2011, 06:29:56 PM ---Σε κάθε περίπτωση θα ήταν δόκιμο! Το γοργόν έχει χάρη..Απλά με παραξενεύει η στάση της να μην αποδεχθεί τη δήλωση εφόσον φταίει...Τι φοβάται να μην ανέβει το malus της και αυξηθούν τα ασφάλιστρα? Παρόμοια περίπτωση και η δική μου μετά από 1 χρόνο εξώδικων συζητήσεων τη Πέμπτη καταθέτω αγωγή σε ασφαλιστική γιατί δεν μου έχει πληρώσει ζημιά 184 €..Θα μου πεις δεν αξίζει, οι δικαστικές δαπάνες είναι 2πλάσιες,  απλά η εναγόμενη έχει δείξει στάση gtp και πλήρη αδιαφορία και πάνε να αποφύγουν τα ψίχουλα...έλεος δλδ...και παλιότερα που ημουν ασφαλισμένος εκεί πάλι με γράφανε σαν πελάτη και έτρεχα μόνος μου.

--- End quote ---
δεν μας λες ρε συ Κωνσταντίνε ποια είναι αυτή η ασφαλιστική, ωστε να ξέρουμε να την αποφεύγουμε;

Konstantinos:
Εφόσον εκρεμμεί διακαστική διαμάχη θα το αποφύγω Βασίλη, σου στέλνω κατατοπιστικότατο PM

xenos:
Επιλογή 1: μινέττα, φουλ εκτός ιδίων ζημιών, δεν είμαι σίγουρος αν έχει οδική βοήθεια, μέσω ασφαλιστή ==> 323ε/6μηνο
Επιλογή 2: anytime (interamerican), φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με οδική βοήθεια, μέσω site ==> 307ε/6μηνο

Tι λέτε?  :????:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version