!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Konstantinos:
Ευχαριστώ Τάσο! :good:
charchon:
Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει στο ασφαλιστηριο η νομικη καλυψη? 3000 €?
bill_viper:
--- Quote from: charchon on October 25, 2011, 01:45:55 PM ---Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει στο ασφαλιστηριο η νομικη καλυψη? 3000 €?
--- End quote ---
Σε τράκαρε κάποιος, δε το παραδέχεται και δεν κάνει δήλωση. Εσύ έχεις όμως το χαρτί της αστυνομίας που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έφταιγε. Τότε η ασφαλιστική σου κινεί τις νόμιμες νομικές διαδικασίες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα εσύ.
Basilmx5:
--- Quote from: charchon on October 25, 2011, 01:45:55 PM ---Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει στο ασφαλιστηριο η νομικη καλυψη? 3000 €?
--- End quote ---
Οτι η καλυψη για τα δικαστικα εξοδα για αυτο που ειπε ο Bill ειναι μεχρι 3000e...
charchon:
Με ακουμπησε μια κυρια, μου εκανε φιλικο διακανονισμο, δεν φωναξαμε αστυνομια, ηρθε ο εκτιμητης της ασφαλιστικης της και ειιδε την ζημια στο συνεργειο, και μετα εκανε ανακληση της υπογραφης της και με απειλει οτι θα κανει μυνηση, γιατι πηγα να την χτυπησω και με την βια την εβαλα να υπογραψει τον φιλικο διακανονισμο.....πως σας ακουγεται αυτο????
Ποσο καιρο εχω μεχρι να κινηθω νομικα εναντιων της, και ΟΛΑ να τα αναλαβει η ασφαλιστικη μου???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version