!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (77/169) > >>

el loco:
miatαδερφε,δεν πουλανε τα ιδια..

η καλυτερη εταιρια αυτη τη στιγμη στην αγορα στο πουλαει 515 με απαλλαγη 1% ελαχιστο τα 350 η 400 δεν θυμαμαι..

και  η σαβουρα της anytime στο πουλαει 350 με απαλλαγη 1000!! τι μικτη ειναι αυτη? μην την κανεις καθολου..και δεν εχεις και προστασι bonus!!

ειναι μεγαλη η διαφορα και η αποφαση δικη σου..

Basilmx5:

--- Quote from: el loco on October 22, 2011, 09:56:00 PM ---η chartis ειναι η νουμερο ενα ασφαλιστικη  για μενα και για πολλους αλλους... απλα δεν εχει χρημα και δεν την προωθουν...

--- End quote ---
Mα αν δεν εχει χρημα/αποθεματικο πως ειναι νουμερο ενα εταιρεια?

--- Quote from: el loco on October 22, 2011, 09:56:00 PM ---για μενα μην πας στην anytime! ειναι μεγαλοπρακτορες με την υποστηριξη της ιντεραμερικαν.. προσπαθει να αντικαταστισει τους ασφαλιστες με τηλεφωνητες..δεν παιζει να γινει ΠΟΤΕ!!
ασε που δεν εχει προστασια bonus malus...οταν θα κανεις ζημια(ποτέ σου ευχομαι)θα σουρθει κανα 40αρι μπουγιουρντι..

--- End quote ---
Οσων αφορα την anytime νομιζω πως δεν προσπαθει να αντικαταστησει τους ασφαλιστες με τηλεφωνητες, απλα ασφαλιζεται ο πελατης μονος του χωρις να δινει το ποσοστο σε ασφαλιστη... πχ μια ασφαλεια που θα ερχοταν 360euro η ιδια με τις ιδιες καλυψεις θα παει στα 280-310... Βεβαια εγω δε θα προτιμουσα κατι τετοιο γιατι θελω να ξερω με ποιον εχω να κανω σε περιπτωση στραβης, και αυτος θαναι ο ασφαλιστης μου  ;)

el loco:
οταν λεω χρημα εννοω πως δεν προσφερει καλα ποσοστα στους πωλητες-ασφαλιστες..(λαθος μου,δεν το διατυπωσα σωστα)

ασχετα απο το επαγγελμα μου καλα κανεις και θες να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις,οπως και πολλοι αλλοι!! χαχαχαχα!!

(σε αυτην την διαφορα των 50 ευρω που αναφερεις πολυ σωστα πληρωνεται ο ασφαλιστης, το πρακτορειο που συνεργαζεται και το αγαπητο κρατος..)

Konstantinos:
El loco μιας και είσαι γνώστης του συγκεκριμένου κλάδου, η ασφαλιστική Victoria εξακολουθεί και υπάρχει?

el loco:
ναι Κωνσταντινε,απλα εχει ονομαστει ERGO..

τασος

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version