!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (79/169) > >>

george1.8:
Κινήσου Άμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konstantinos:
3 χρόνια από το συμβάν, αλλιώς επέρχεται παραγραφή και χάνεις την αξίωσή σου! Από όσα γνωρίζω η ρήτρα νομικής κάλυψης της ασφαλιστικής (έως 3000€) αφορά νομική διαφορά που προκύπτει με την ασφαλιστική του άλλου εμπλεκόμενου οχήματος και η υπόθεση δεν λύνεται εξώδικα και γίνεται αγωγή σε πολιτικό δικαστήριο με αντικείμενο τη μη καταβολή του ποσού της ζημιάς σου. Για τον ισχυρισμό της ότι υπέγραψε αφού απειλήθηκε (άρα η υπογραφή της στερείται του κύρους της) δεν πρέπει να σε καλύπτει (μπορείς ωστόσο να ρωτήσεις ή να δεις στο συμβόλαιό σου συγκεκριμένα τι λέει γιατί από ασφαλιστική σε ασφαλιστική τα πράγματα είναι διαφορετικά) Tάσο (el loco) τα φώτα σου πάλι :P

george1.8:
Nαι αλλά δεν θα ήταν προτιμότερο να προλάβει καταστάσεις? 

Konstantinos:
Σε κάθε περίπτωση θα ήταν δόκιμο! Το γοργόν έχει χάρη..Απλά με παραξενεύει η στάση της να μην αποδεχθεί τη δήλωση εφόσον φταίει...Τι φοβάται να μην ανέβει το malus της και αυξηθούν τα ασφάλιστρα? Παρόμοια περίπτωση και η δική μου μετά από 1 χρόνο εξώδικων συζητήσεων τη Πέμπτη καταθέτω αγωγή σε ασφαλιστική γιατί δεν μου έχει πληρώσει ζημιά 184 €..Θα μου πεις δεν αξίζει, οι δικαστικές δαπάνες είναι 2πλάσιες,  απλά η εναγόμενη έχει δείξει στάση gtp και πλήρη αδιαφορία και πάνε να αποφύγουν τα ψίχουλα...έλεος δλδ...και παλιότερα που ημουν ασφαλισμένος εκεί πάλι με γράφανε σαν πελάτη και έτρεχα μόνος μου.

el loco:
η κυρια(ο θεος να την κανει) παραδεχεται οτι συμμετειχε στο συμβαν? φαινεται απο την δηλωση της οτι εφταιγε?
αν ναι και στα 2 θα πλερωθεις,βαλε τον ασφαλιστη σου να παρει την εταιρια της και να πιεσει..

αλλιως βαλε τον ασφαλιστη σου να παρει τον δικο της ασφαλιστη και να του εξηγησει την κατασταση,αν ειναι επαγγελματιας θα το ψαξει ακομα και εισβαρος της πελατισας του.

επισης ας εξηγησει στην κυρια που προφανως δεν εχει ιδεα γιατι (Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ) ασφαλιζουμε τα αυτοκινητα πως αν εχει προστασια bonus malus δεν θα πλερωσει τπτ,αλλα και να μηνειχε δεν ειναι συμπεριφορα ανθρωπου αυτη,αλλα ζωου!

ακομα να προσθεσω πως οταν εχεις νομικη,πληρωνεις μονο καποια παραβολα στην αρχη 300ευρω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version