!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Ξάδελφος:
Eνα αμαξι που παρκαρεις στο δρομο πρεπει να εχει,
πληρωμενα τελη κυκλοφοριας με το χαρτακι κολλημενο στο παρμπριζ(αν δεν το χεις μπορει να σε γραψει)
Ασφαλεια
Κτεο -καρτα καυσαεριων.
Ακομη και σταθμευμενο τ αμαξι μπορει να σε ελεγξει ο αστυφυλακας και να σου κοψει τα απαραιτητα προστιμα.
Αν τ αμαξι δε διαθετει ολα τα παραπανω απαγορευεται να κυκλοφορει και με τον ορο κυκλοφορια συμπεριλαμβανεται και η σταθμευση σε δημοσιο δρομο.
Οποιος αμφιβαλει μπορει να ενημερωθει απο το Τμημα τροχαιας Εθν Οδων Αφιδνων οι οποιοι εκει με ενημερωσαν απο πρωτο χερι.
mx5silver:
εφοσον εχεις σηματακι κυκλοφοριας δικαιουσαι να παρκαρεις σε δημοσιο δρομο, και εφοσον εχεις ασφαλεια μπορεις να κυκλοφορεις στον δρομο.
νομιζω ομως αν ομως εμπλακεις σε ατυχημα και εχεις ανασφαλιστο οχημα(ασχετα αν εισαι παρκαρισμενος ή οχι) δεν γινεται να μην εχεις επιπτωσεις.
κοιταξα και λιγο στο ιντερνετ σε συζητησεις και γενικα ειναι λιγο θολο το τι ισχυει. καλυτερα θα ειναι να μην το μαθει κανενας απο πρωτο χερι......
edit
τωρα ειδα την απαντηση απο τον ξαδελφο :oops:
jinba_ittai_mx5:
παιδες κοιταξα λιγο εχθες που ποσταρατε καποια και πηρα κατευθειαν την ασφαλιστρεια μου.
1ον ανασφαλιστο οχημα μονο σε γκαραζ δικο σου,ισχυει το "φταις δεν φταις πληρωνεις και τρεχεις"
2ον οι ασφαλειες ειναι 6μηνες ή ετησιες μπορεις να διακοψεις οποτε θες και να παρεις καποια λεφτα πισω
3ον για την ασφαλεια της κουκουλας μονο με κακοβουλη που ειναι σε μικτη ασφαλεια.μικτη ασφαλεια σε ι/χ με υφασματινη κουκουλα κανει μονο η εθνικη ολες οι αλλες κανουν μονο με μεταλικη!!!!
οτι θελετε με ρωτατε και παιρνω τηλ την αφαλιστρια μου και σας απαντω(εχω καλη σχεση ειναι φιλη και μου τα λεει στα ισα)
dimsabas:
Αυτό το "φταις, δε φταις, πληρώνεις και τρέχεις" μού κάνει πάρα πολλή εντύπωση. Είναι τελείως παράλογο και είτε το λένε οι ασφαλιστές για να μην τολμήσει κανείς να το έχει ανασφάλιστο είτε έχουν πετύχει αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση, ποιος ξέρει διά ποίας οδού; :zalistika:
el loco:
--- Quote from: el loco on July 25, 2011, 11:07:47 AM ---παιδια πληρωνει αυτος που φταιει!
σε περιπτωση που ευθυνεται το ανασφαλιστο, πληρωνεσαι απο το επικουρικο και μετα το επικουρικο γ@μει τον ανασφαλιστο.
σε περιπτωση που δεν ευθυνετα το ανασφαλιστο τον πληρωνει κανονικα η εταιρεια του υπαιτειου.
--- End quote ---
jinba ittai αυτο ισχυει φιλε μου. ασφαλιστης ειμαι και εγω και μου χει τυχει περιπτωση τετοια απο μελος του mx5 club που ειναι πλεον πελατης μου και πληρωθηκε κανονικα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version