!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (70/169) > >>

dimsabas:
Ποιος επικυρώνει δηλώσεις ότι το αμάξι χάλασε; Πας στο αστυνομικό τμήμα αγκαζέ με τον μηχανικό σου και σου επικυρώνει δήλωση ότι έχεις βαρέσει μπιέλα; :zalistika:

el loco:
χαχαχαχα!1

σε ενα κεπ,δηλωνεις οτι δεν το κυκλοφορεις,οτι δεν το οδηγεις...οι εταιρειες θελουν απλα να ειναι καλυμενες και να εχουν αποδεικτικο σε περιπτωση που το ατομο που κοβει την ασφαλεια κανει ατυχημα και μετα παρακαλαει-ζηταει να τον καλυψουν....

mx5silver:

--- Quote from: dimsabas on July 25, 2011, 08:44:41 AM ---
--- Quote from: mx5silver on July 25, 2011, 08:13:38 AM ---αν δεν ανανεωσεις καλο ειναι να το βαλεις σε κλειστο παρκιν. αν πχ το εχεις ανασφαλιστο και παρκαρισμενο κανονικα σε εναν δρομο εξω απο το σπιτι σου και τυχει και πεσει ενας επανω σου τοτε τον πληρωνεις αφου το ανασφαλιστο οχημα το εχεις εσυ....... και αν υπαρχει και τραυματισμος θα εχεις και αλλα μπλεξιματα.....

--- End quote ---

Όλα καλά κι όλα ωραία όσα γράφτηκαν, αλλά αναφορικά με το συγκεκριμένο, νομίζω πως δεν έχεις δίκιο. Από πότε σε πληρώνω εφόσον δε φταίω, απλώς επειδή είμαι ανασφάλιστος; Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Και το επικουρικό ταμείο, σε πληρώνει για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, όχι για ζημιές που έκανες σε ανασφάλιστο όχημα. Αν ήταν έτσι, όποιος ήθελε να βάψει τον προφυλακτήρα του, δε θα είχε παρά να βρει ένα παρατημένο όχημα και να πάει να πέσει πάνω του. :exaclty:

--- End quote ---
ναι, δεν τον πληρωνεις απο την τσεπη σου, τον αποζημιωνει το επικουρικο ταμειο. κανονικα θα επρεπε να σε πληρωσει αυτος αφου εσυ εισαι παρκαρισμενος κανονικα, αλλα αφου εισαι ανασφαλιστος μπορει να μην σε πληρωσει και να αποζημιωθει απο το ταμειο.
και αν καλεσει και την αστυνομια για να καταγραψει το συμβαν(που θα την καλεσει σιγουρα) πιθανον  να φας και προστιμο, αφου ανασφαλιστο οχημα ειχε εμπλοκη σε ατυχημα.....500e και 1 χρονο πινακιδες... :zalistika:
τραγικο δεν θα ηταν? :llol:

el loco:
παιδια πληρωνει αυτος που φταιει!

σε περιπτωση που ευθυνεται το ανασφαλιστο, πληρωνεσαι απο το επικουρικο και μετα το επικουρικο γ@μει τον ανασφαλιστο.

σε περιπτωση που δεν ευθυνετα το ανασφαλιστο τον πληρωνει κανονικα η εταιρεια του υπαιτειου.(αν δεν παει τροχαια δεν τρωει και προστιμο)

dimsabas:

--- Quote from: el loco on July 25, 2011, 11:07:47 AM ---(αν δεν παει τροχαια δεν τρωει και προστιμο)

--- End quote ---

Έτσι κι αλλιώς, γιατί να φάει πρόστιμο; Αν γουστάρω, δεν μπορώ να παρκάρω το αμάξι έξω από το σπίτι μου για να το κοιτάω; Γιατί πρέπει να το έχω ασφαλίσει; Το μόνο που πρέπει να πληρώσω είναι τα τέλη κυκλοφορίας. Κι αυτά, μόνο αν το παρκάρω σε δημόσιο χώρο κι όχι σε ιδιωτική θέση.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version