!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (72/169) > >>

Basilmx5:
Κανονικα ειναι οπως τα λεει ο Γιωργος(Ξαδερφος) αποκει κ περα αν καποιος πεσει στο αμαξι σου πανω κ να μη φταις πρεπει ναχεις ασφαλεια το λιγοτερο, αν οχι ολα τα υπολοιπα χαρτια(κτεο-τελη κλπ), για να μη βρεθεις φταιχτης διοτι εισαι σε δημοσιο δρομο...

--- Quote from: jinba_ittai_mx5 on July 25, 2011, 03:23:43 PM ---3ον για την ασφαλεια της κουκουλας μονο με κακοβουλη που ειναι σε μικτη ασφαλεια.μικτη ασφαλεια σε ι/χ με υφασματινη κουκουλα κανει μονο η εθνικη ολες οι αλλες κανουν μονο με μεταλικη!!!!

--- End quote ---
Δεν στα εχει πει καλα η ασφαλιστρια σου... διοτι εχοντας μικτη αποζημιωνεσαι αποκει χωρις να χρειαζεται να κανεις χρηση κακοβουλης, απτην αλλη μην εχοντας μικτη μπορεις να κανεις χρηση της μερικης κλοπης κ να αποζημιωθεις για ο,τι φθορα εχει προκληθει στην αποπειρα κλοπης που σου εκαναν, αρκει να εχεις κανει μηνυση στην αστυνομια κατα αγνωστων ή γνωστων  :P κ με το χαρτι αυτο στην ασφαλεια σου... εχουν υποθει πολλες φορες εδω μεσα κ υπαρχει κ παραδειγμα επισης.

Με χρηση της μερικης κλοπης ολες οι εταιρειες αποζημειωνουν...

jinba_ittai_mx5:
φιλε dimsaba το 1ο παραλογο σ'αυτη την χωρα ειναι  :axe:?????εδω δεν εχουν κανει διακριση τα ΑΤV(γουρουνες) θεωρουνται δικικλα η σαν ιχ 300 cc(ρωτα οποιον θες απο τροχαια μεχρι υπουργειο στανταρ ερωτηση δεν θα παρεις) :nono:
ειναι σαν τα τελη δεν γουσταρεις να τα πληρωνεις - καταθετεις πινακιδα...
ετσι και η ασφαλεια οσο εχει πινακιδα,παιρναει κτεο(το καινουργειο πρεπει να χεις ασφαλεια να περασεις κτεο και αντιστοιχα) πρεπει να εχει και ασφαλεια!!!
η μαμακια  ειναι οτι δεν προλαβαινουμε να κανουμε τα αμαξια ιστορικα και να βαλουμε πινακιδες ΕΛΠΑ ;D :)
παντως αν σε ενδιαφερει μπορω να μαθω το φεκ και να στο στειλω

jinba_ittai_mx5:
δηλαδη Basilmx5 με μερικη κλοπη υπαρχει αποζιμιωση για κουκουλα(ειναι στανταρ???) :please:
εχω βαρεθει να φυλαω σκοπια με το αεροβολο μηπως και πετυχω καμια γατα στην κουκουλα!! :guns:

Basilmx5:

--- Quote from: jinba_ittai_mx5 on July 25, 2011, 04:05:34 PM ---δηλαδη Basilmx5 με μερικη κλοπη υπαρχει αποζιμιωση για κουκουλα(ειναι στανταρ???) :please:
εχω βαρεθει να φυλαω σκοπια με το αεροβολο μηπως και πετυχω καμια γατα στην κουκουλα!! :guns:

--- End quote ---
Ναι ειναι στανταρ οτι υπαρχει αποζημιωση για κουκουλα στην μερικη κλοπη στη περιπτωση που σκιστει για να σου κλεψουν το αμαξι αλλα δεν μπορεσουν...

Να βαζεις κουκουλα στη κουκουλα για τις γατες, γιατι το σπαστικο ειναι οτι στη βρωμιζουν, εκτος αν εισαι καλος στο σημαδι... :P

jinba_ittai_mx5:
οκ Basilmx5 το επομενο 6μηνο θα κανω και μερικη και ξερω αν την σκισουν θα κανω μηνυση στην πεθερα μου οτι ειναι αυτη  :hilarious:
(εγω βαζω κουκουλα στην κουκουλα της κουκουλας!! , μιλαω για οταν παω κανενα καφε)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version