!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (69/169) > >>

george1.8:

--- Quote from: option-D on July 24, 2011, 11:16:11 PM ---Ποια είναι η μικρότερη (χρονικά) ασφάλεια που μπορώ να κάνω;

--- End quote ---

Νομίζω το 6μηνο, αλλά αν θέλεις να την κοψεις πιο νωρίς σου δίνουν πίσω την διαφορά...

--- Quote from: option-D on July 24, 2011, 11:16:11 PM ---Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, η ασφαλιστική καλύπτει οχήματα για 30 μέρες μετά τη λήξη της ασφάλειας...Ισχύει;

--- End quote ---

Ναι...

--- Quote from: option-D on July 24, 2011, 11:16:11 PM ---Και τέλος, μπορώ να μην ανανεώσω καθόλου την ασφάλειά μου;

--- End quote ---

Ναι, δεν έχεις πρόβλημα, αρκεί να μην το κυκλοφορεις και γίνει καμία στραβή...

mx5silver:

--- Quote from: option-D on July 24, 2011, 11:16:11 PM ---Ποια είναι η μικρότερη (χρονικά) ασφάλεια που μπορώ να κάνω;
Το 100% σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω ασφαλιστή αλλά θέλω να ξέρω από πριν τι παίζει..
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, η ασφαλιστική καλύπτει οχήματα για 30 μέρες μετά τη λήξη της ασφάλειας.. Ισχύει;
Και τέλος, μπορώ να μην ανανεώσω καθόλου την ασφάλειά μου; Δεν με ενοχλεί να αφήσω το αμάξι για κανά μήνα τελείως προκειμένου να πάω τις διακοπές μου κλπ..

--- End quote ---
νομιζω πλεον οι ασφαλειες δεν κοβουν την ασφαλιση  πριν το εξαμηνο, μονο σε περιπτωση πωλησης του αυτοκινητου.

αν δεν κανω λαθος σε καλυπτει για 30 μερες με την προυποθεση οτι θα συνεχισεις την ασφαλιση στην ιδια ασφαλιστικη. εμενα 3 μερες πριν ληξει η ασφαλεια με πηραν τηλ και ρωτησαν αν θα ανανεωσω και ειπα οχι και την ακυρωσαν. οποτε δεν νομιζω να με καλυπτουν για 1 μηνα ακομα αφου αρνηθηκα να συνεχισω την ασφαλιση.
αν πχ δεν σε ρωτησουν απο το γραφειο αν θα ανανεωσεις το αφηνεις φλου και αν συμβει κατι μεσα στον μηνα τοτε πληρωνεις και ανανεωνεις κανονικα για 6μηνο για να εισαι καλυμενος.
αλλιως αν ισχυε και ο μηνας θα ηταν σαν να ασφαλιζουμε για 7μηνο.... ;D

αν δεν ανανεωσεις καλο ειναι να το βαλεις σε κλειστο παρκιν. αν πχ το εχεις ανασφαλιστο και παρκαρισμενο κανονικα σε εναν δρομο εξω απο το σπιτι σου και τυχει και πεσει ενας επανω σου τοτε τον πληρωνεις αφου το ανασφαλιστο οχημα το εχεις εσυ....... και αν υπαρχει και τραυματισμος θα εχεις και αλλα μπλεξιματα.....

option-D:
Σε κλειστό γκαράζ είναι, πάντα.. Θα το παρατήσω εκεί, όπως φαίνεται.. Έχω κι άλλα αυτοκίνητα για να κυκλοφορώ έτσι κι αλλιώς..

dimsabas:

--- Quote from: mx5silver on July 25, 2011, 08:13:38 AM ---αν δεν ανανεωσεις καλο ειναι να το βαλεις σε κλειστο παρκιν. αν πχ το εχεις ανασφαλιστο και παρκαρισμενο κανονικα σε εναν δρομο εξω απο το σπιτι σου και τυχει και πεσει ενας επανω σου τοτε τον πληρωνεις αφου το ανασφαλιστο οχημα το εχεις εσυ....... και αν υπαρχει και τραυματισμος θα εχεις και αλλα μπλεξιματα.....

--- End quote ---

Όλα καλά κι όλα ωραία όσα γράφτηκαν, αλλά αναφορικά με το συγκεκριμένο, νομίζω πως δεν έχεις δίκιο. Από πότε σε πληρώνω εφόσον δε φταίω, απλώς επειδή είμαι ανασφάλιστος; Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Και το επικουρικό ταμείο, σε πληρώνει για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, όχι για ζημιές που έκανες σε ανασφάλιστο όχημα. Αν ήταν έτσι, όποιος ήθελε να βάψει τον προφυλακτήρα του, δε θα είχε παρά να βρει ένα παρατημένο όχημα και να πάει να πέσει πάνω του. :exaclty:

el loco:
και 3μηνη υπαρχει και καμια φορα και μηνιαια..

μπορεις να την διακοψεις αρκει να εχεις χαρτι μεταβιβασης η μια δηλωση επικυρωμενη οτι το αμαξι καταστραφηκε η εχει βλαβη και δεν τσουλαει..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version