!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (68/169) > >>

george1.8:

--- Quote from: Reverant on May 29, 2011, 01:08:31 PM ---Το θέμα είναι αν έχουν "λόγο" που καθυστερούν...

--- End quote ---

Η Εθνική έχει (γίνει) καταντήσει Δημόσιο....

NiTse:
Έχει κανείς εμπειρία από αλλαγή παμπριζ  στην carglass; Να την προτιμήσω ή υπάρχει θέμα με την γνησιότητα των παρμπριζ;Στην ασφαλιστική μου που απευθύνθηκα (αλλιανζ) με προέτρεψαν να πάω από carglass -  μιλάμε για τρελό promotion!!

dimitiris_b:

--- Quote from: NiTse on June 16, 2011, 12:47:28 PM ---Έχει κανείς εμπειρία από αλλαγή παμπριζ  στην carglass; Να την προτιμήσω ή υπάρχει θέμα με την γνησιότητα των παρμπριζ;Στην ασφαλιστική μου που απευθύνθηκα (αλλιανζ) με προέτρεψαν να πάω από carglass -  μιλάμε για τρελό promotion!!

--- End quote ---

Απο τις ελαχιστες ''σοβαρες'' εταιρειες πλεον στην ελλαδα.
πολυ καλη εξυπηρετηση και σε 4 ωρες το αργοτερο θα εχεις τα αμαξι σου ετοιμο.
οσο για την ποιοτητα των τζαμιων ειναι κομπλε δεν εχεις καποιο προβλημα εξαλλου σου δινουν και γραπτη εγγυηση

jSkyline:
Απο τις ασφαλιστικες σε στελνουν γιατι τους κανουν πολυ καλες τιμες. Εγω εχω αλλαξει τζαμι και εχω μεινει ευχαριστημενος, εχω μονο μια μικρη παρατηρηση, νομιζω οτι το τζαμι ξεθολωνει πιο δυσκολα, μπορει να κανω και λαθος ομως...

option-D:
Ποια είναι η μικρότερη (χρονικά) ασφάλεια που μπορώ να κάνω;
Το 100% σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω ασφαλιστή αλλά θέλω να ξέρω από πριν τι παίζει..
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, η ασφαλιστική καλύπτει οχήματα για 30 μέρες μετά τη λήξη της ασφάλειας.. Ισχύει;
Και τέλος, μπορώ να μην ανανεώσω καθόλου την ασφάλειά μου; Δεν με ενοχλεί να αφήσω το αμάξι για κανά μήνα τελείως προκειμένου να πάω τις διακοπές μου κλπ..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version