!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (67/169) > >>

el loco:
φιλκος διακανονισμος δεν ισχυει εαν α)οι υλικες ζημιες υπερβαινουν τα 6000 β)προκληθηκαν σωματικες βλαβες  γ)ηρθαν σε επαφη περισσοτερα οχηματα απο 2  δ)η 1 απο τις 2 εταιρειες δεν ειναι στον φιλικο                                                       

Reverant:
Με την Εθνική τι γίνεται τώρα τελευταία και έχουν γίνει όλα που..να; Δεν βρίσκανε λέει το ασφαλιστήριο μου για να το στείλουνε στον ασφαλιστή μου ("το χάσαμε") και τη δικιά μου την τρέχανε 2 μήνες για 1000ε ζημιά (που είναι ασφαλισμένη και αυτή εκεί). Τι στο καλό...

el loco:
ασε rev μεγαλες πικρες με την εθνικη..καθυστερουν να πληρωσουν με 1000 τροπους...

Reverant:
Το θέμα είναι αν έχουν "λόγο" που καθυστερούν...σκέφτομαι να το ξαναβάψω μιας και εμένα μου το έχουν γρατζουνίσει όλο γύρω-γύρω με μαχαίρι, αλλά αν είναι να τους κυνηγάω 15 χρόνια, αλλάζω ασφαλιστική και κόβω τη μικτή.

el loco:
θα πας στον φανποιο σου,θα του κανεις μια εξουσιοδοτηση,και αστον να τρεχει.....   :angel:

πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη "τρυπα" στην εθνικη με αρρωστες κομπινες..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version