!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (66/169) > >>

Konstantinos:
@ Bill_Viper, ευτυχώς τίποτα με το Miata, αλλά στο Rav4 πέρισυ το Πάσχα ο πίσω έτρεχε, δεν κράτησε απόσταση και εμβόλισε όλο το πίσω μέρος προκαλώντας 4.000 ζημιά. Ο άλλος ήταν στην Εθνική η οποία επί 14 μήνες έβρισκε δικαιολογίες για να μην πληρώσει ούτε Ευρώ. Τώρα θα περιμένω να οριστεί δικάσιμος και μετά από 3 χρόνια ίσως πάρω τα μισά (μπορεί και σε δραχμές) και τα δικαστικά παράβολα που είναι κανα 230αρι και δεν περισσεύουν...Πάλι καλά που ξεμπέρδεψες ρε Βασίλη!

bill_viper:
Υπομονή Κωνέ και καλή επιτυχία! Αν και κάτι μου λέει ότι αφού τους στείλατε αγωγή (και η αστυνομική καταγραφή είναι υπέρ σας) θα σας πάρουν τηλέφωνο για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Kostas2B:
Μολις τα διαβασα και απογοητευτηκα πληρως... :(
Κωννε μαλλον θα σε χρειαστω για τα περαιτερω.

jSkyline:
Ρε Κων/νε δεν ισχυει ο φιλικος διακανονισμος να πληρωθεις απο την δικη σου ??? Εγω παντως για μικροχτυπημα στον προφυλακτηρα και το φτερο του xtrail και κατι ακομα ψιλα που φορτωσαμε στη μικτη  αποζημειωθηκαμε απο Μινεττα μεσα σε 5 μερες με χρηση της μικτης. Επισης με φιλικο διακανονισμο οπως ειχα γραψει και παλιοτερα εδω μεσα απο μικροτρακαρισμα που μου ειχαν κανει στο primera με αποζημιωσε παλι η Μινεττα μεσα σε 10 μερες. Βεβαια το ανωτατο υψος των ζημιων που σας λεω δεν ξεπερνουσε τα 1000€ αλλα και παλι δεν ξερω ποσο μετραει το ποσο.

Konstantinos:
Aν ίσχυε ο διακανονισμός δεν θα μπαινα σε τέτοιες φασαρίες και μετά από 14 μήνες. Μινέττα ήταν και η δική μου ασφάλεια τότε και μετά πήγα στη General Union.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version