!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Ξάδελφος:
Καποιος το ειχε γραψει καποτε...και θα το επαναλαβω κι εγω κι ας μην το εχω ακολουθησει μεχρι τωρα.
Βαλε τον ασφαλιστη ενα-δυο ασφαλιστηρια μεσα να εχει να λαμβανει και ασε τον να τρεχει για σενα να καθαρισει την υποθεση σε περιπτωση που η ασφαλιστικη δεν πληρωνει.
Liakos:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 27, 2011, 06:42:20 PM ---Καποιος το ειχε γραψει καποτε...και θα το επαναλαβω κι εγω κι ας μην το εχω ακολουθησει μεχρι τωρα.
Βαλε τον ασφαλιστη ενα-δυο ασφαλιστηρια μεσα να εχει να λαμβανει και ασε τον να τρεχει για σενα να καθαρισει την υποθεση σε περιπτωση που η ασφαλιστικη δεν πληρωνει.
--- End quote ---
O Αιμιλιος αν δεν κανω λαθος. ;)
Τελος καλο ,ολα καλα Βασιλη ! ;D
ziraf:
Εμένα πάντως η Εθνική με αποζημίωσε εντός 5 ημερών από την ημέρα που κατέθεσα τα τιμολόγια. Μου γρατσουνισανε το αμάξι παντού περιμετρικά (κακόβουλες), το έβαψα και τα λεφτά τα πήρα άμεσα...Τέτοια εξυπηρέτηση πρώτη φορά από ασφαλιστική! (Σημείωση: 540 ευρώ το εξάμηνο, απαλλαγή 400 ευρώ και κάλυψη κουκούλας περιλαμβάνεται).
Reverant:
Απαλλαγή πόσο πλήρωσες για τις κακόβουλες;
el loco:
--- Quote from: ziraf on May 28, 2011, 11:30:35 AM ---Εμένα πάντως η Εθνική με αποζημίωσε εντός 5 ημερών από την ημέρα που κατέθεσα τα τιμολόγια. Μου γρατσουνισανε το αμάξι παντού περιμετρικά (κακόβουλες), το έβαψα και τα λεφτά τα πήρα άμεσα...Τέτοια εξυπηρέτηση πρώτη φορά από ασφαλιστική! (Σημείωση: 540 ευρώ το εξάμηνο, απαλλαγή 400 ευρώ και κάλυψη κουκούλας περιλαμβάνεται).
--- End quote ---
μετα τον μαρτη του 2011 εγινε αυτο????
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version