!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
VasmaV:
--- Quote from: george1.8 on December 04, 2010, 02:45:23 PM ---Εγώ που πήγα στην Victoria που δίνει την αξία που αναγράφεται στο συμβολαιο, 15000€ mid του 2007....
--- End quote ---
είσαι σίγουρος γι αυτό; Είχες κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα;
Την κουκούλα την καλύπτει?
Εθνική το χω με μεικτή και οδική 17500 αξια και δίνω 630 το εξαμηνο με b/m 02
george1.8:
Είχα λυσαξει να το βάλω παραπάνω αλλά δεν με ασφαλιζε, γιατί με τις σημερινές αξίες αυτοκινήτων δεν έπιανε οσα ήθελα. Λόγο το ο ασφαλιστης είναι παρα πολύ καλός μου φίλος κοιταξε και σε άλλες ασφάλειες αλλά δεν είμασταν 100% σίγουροι για το αν θα τα πάρω.
Για την κουκούλα με καλύπτει κανονικά απλά έχω απαλαγή 300€...
15000€ αξία με απαλαγή 300€....504€ το εξάμηνο.
leonidas11b:
--- Quote from: george1.8 on December 04, 2010, 02:45:23 PM ---Δεν έφυγα από την Εθνικη για οικονομικούς λόγους έφυγα γιατί σε περιπτώσεις αποζημίωσης έκανα να πάρω τα λεφτά μου 3μηνες!!!!!................
--- End quote ---
Εγω παντως ειχα αμεση εξυπηρετηση..
Φαντασου οτι με ειχαν παρει τηλεφωνο για να με ενημερωσουν οτι εχει βγει η επιταγη και να παω να την παρω ενω ακομα δεν ειχα παρει το αυτοκινητο στα χερια μου(τους ειχα στειλει απο την αρχη τα τιμολογια)!!!
Ουτε βδομα δεν εκαναν να με αποζημιωσουν.
Πλεον δεν εχω Εθνικη...
mxlover:
Δεν βλέπω τελικά κανείς ναχει κάμοια καλή τιμη
leonidas11b:
--- Quote from: mxlover on December 04, 2010, 08:37:04 PM ---Δεν βλέπω τελικά κανείς ναχει κάμοια καλή τιμη
--- End quote ---
Πες στον ασφαλιστη σου να σου στειλει μερικες προσφορες απο αλλες εταιριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version