!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
george1.8:
Η Εθνική τώρα πια έχει γίνει μπ@υρδελο...δεν ασχολείται με το τι αξία σου ασφαλιζει το αυτοκίνητο και το σημαντικό για μας είναι ότι ψιλοαργει τις πληρωμές της...
Να πας σε μια ασφάλεια η οποία θα σου δίνει την αξία που αναγράφεται στο συμβόλαιο χωρίς μα μου σου του...Εγώ έχω φύγει αρκετό καιρό από την Εθνικη και τώρα ειμαι στην Victoria.
Basilmx5:
--- Quote from: george1.8 on December 04, 2010, 10:10:42 AM ---Η Εθνική τώρα πια έχει γίνει μπ@υρδελο...δεν ασχολείται με το τι αξία σου ασφαλιζει το αυτοκίνητο και το σημαντικό για μας είναι ότι ψιλοαργει τις πληρωμές της...
Να πας σε μια ασφάλεια η οποία θα σου δίνει την αξία που αναγράφεται στο συμβόλαιο χωρίς μα μου σου του...Εγώ έχω φύγει αρκετό καιρό από την Εθνικη και τώρα ειμαι στην Victoria.
--- End quote ---
Eπειδη δεν αναφερεις οτι το κινητρο σου ηταν το οικονομικο... κακως εφυγες απο την εθνικη για να πας σαυτη που πηγες...
Δεν εχω εθνικη...
spoumi:
Εγώ πάντως που είχα Βικτώρια στο χτύπημα που είχα το καλοκαίρι τα λεφτά τα πήρα αμέσως.
Ήταν φιλικός διακανονισμός και πλήρωνε η άλλη εταιρία βέβαια αλλά εγώ από τη Βικτώρια τα πήρα.
giorgakis:
--- Quote ---Ήταν φιλικός διακανονισμός και πλήρωνε η άλλη εταιρία βέβαια αλλά εγώ από τη Βικτώρια τα πήρα.
--- End quote ---
στον "φιλικό" την ζημία σου την πληρώνει η ασφαλιστική σου.
--- Quote ---Καλησπερα μπορει καποιος σχετικα με ασφαλεια γιατι ληγει σε λιγο εχω εθνικη το αμαξι μκ3 2007 με μικτη ολικη κλοπη 19500€ και το εξαμηνο παει 693€ ξερει καποιος τιποτα καλυτερο?Δημητρης
--- End quote ---
2.0 ή 1.8? Σε ποια πόλη? Με τί BonusMalus ? Επασφάλιστρα λόγο ηλικίας μήπως?
george1.8:
Δεν έφυγα από την Εθνικη για οικονομικούς λόγους έφυγα γιατί σε περιπτώσεις αποζημίωσης έκανα να πάρω τα λεφτά μου 3μηνες!!!!! Και σκεφτείτε πως η ασφαλιστρια που είχα ήταν ξαδελφη μου και απλά δεν συνεργαζόταν με αλλη ασφαλιστική.
Οπότε αποφάσισα να πάω σε έναν παρά πολύ καλό φιλο μου....
Και για την αξία του αυτοκινήτου που βάζει η Εθνικη σαν και καλά αποζημίωση δεν ισχύει. Αν τους πεις θέλω να το ασφαλίσω για 20000€ θα σου πουν ναι για να τα παίρνουν και όταν έρθει η κακιά στιγμή σου λένε μεγάλε το αυτοκίνητο σου έχει μτχ 15000€ οπότε πάρε 12000€ και να εισαι ευχαριστημένος....Εγώ που πήγα στην Victoria που δίνει την αξία που αναγράφεται στο συμβολαιο, 15000€ mid του 2007....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version