!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (52/169) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: mxlover on December 04, 2010, 08:37:04 PM ---Δεν βλέπω τελικά κανείς ναχει κάμοια καλή τιμη

--- End quote ---
Φιλε μου τις πολυ χαμηλες τιμες να τις φοβασαι... αν σου τυχει η στραβη... δε θα παρεις ποτέ τα λεφτα σου ή στη καλυτερη θα σε ταλαιπωρησουν πολυ.
Αν θες μικτη πρεπει να πλερωσεις... :P αλλιως μια απλη ασφαλειουλα μπορει να ξεκινα κ απο 320 το εξαμηνο...  :)

saldale:
Εγω πληρώνω στην Interasco 606€ το χρόνο, χωρίς μεικτή, με όλα τα υπόλοιπα μέσα και με κλοπή στα 17Κ.

billllll:
Για μεικτή (χωρίς κουκούλα) πληρώνω στην interlife γύρω στα 500 ευρώ το εξάμηνο με απαλλαγή 250ευρώ, με έδρα Γιάννενα όμως. Επειδή έχουμε ασφαλισμένα καμιά 10αριά αυτοκινητα εκεί, όσες φορές έχει χρειαστεί να πάρουμε λεφτά (μέσω φιλικού διακανονισμού, όχι χρήση μεικτής) τα έχουμε πάρει άμεσα.

Vrass!:
Σε κάθε περίπτωση να προτιμάτε εταιρίες που είναι εντός φιλικού διακανονισμού. Δεν είναι όλες, οπότε τσεκάρετέ το. Εκεί όταν εμπλέκονται δύο οχήματα που έχουν δυνατότητα για φιλικό διακανονισμό, οι διαδικασίες γενικά είναι οι πλέον απλές για τους ασφαλισμένους, τα κανονιζουν οι εταιρίες μεταξύ τους. Επίσης προτιμάτε μεγάλες και γνωστές εταιρίες ώστε να είστε σίγουροι ότι αμα χρειαστούν πολλά λεφτά θα υπάρχει υποστήρηξη από την εταιρία, και δεν μιλάω για μεικτή, κουκούλες και τέτοιες ιστορίες, αλλά για αστική ευθύνη. Δηλαδή αν κάποιος, για παράδειγμα, φύγει σε μια στάση λεωφορείου και πάρει σβάρνα 10 άτομα, να καλύπτει όλους τους τραυματίες μεκάποιο ποσόν ανά κεφάλι και να μην πει βάζω εγώ τα πρώτα 500χιλιάρικα και εσύ τα υπόλοιπα...

Basilmx5:

--- Quote from: Vrass! on December 05, 2010, 11:39:27 AM ---... αλλά για αστική ευθύνη. Δηλαδή αν κάποιος, για παράδειγμα, φύγει σε μια στάση λεωφορείου και πάρει σβάρνα 10 άτομα, να καλύπτει όλους τους τραυματίες μεκάποιο ποσόν ανά κεφάλι και να μην πει βάζω εγώ τα πρώτα 500χιλιάρικα και εσύ τα υπόλοιπα...

--- End quote ---
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ... αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια... :good: το αμαξι ειναι το λιγοτερο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version