!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (42/169) > >>

akon:
intermarican μέσω www.anytimeonline.gr 235euro/εξάμηνο με τα πάντα εκτός απο ίδιες ζημιές(μεικτή).check it..! ::-

Basilmx5:
Γιαυτο παιδες υπαρχει η μερικη κ η ολικη κλοπη...
Στην ολικη κλοπη εισαι ασφαλισμενος στη περιπτωση που στο κλεψουν κ δεν το ξαναδεις... και...
στην μερικη κλοπη εισαι ασφαλισμενος στη περιπτωση που στο κλεψουν κανουν τη δουλεια τους κ το βρεις... οποιεσδηποτε ζημιες ανακαλυψεις οταν το βρεις σε αποζημιωνει η ασφαλιστικη στο "μερικη κλοπη"...

dimsabas:
Οπότε, εγώ θα έλεγα ότι για τις ανάγκες της ληστείας μού ξήλωσαν το ηχοσύστημα, το ΑC, τα προβολάκια ομίχλης, το ταμπλό, το σύστημα θέρμανσης και και και... :llol:
Το www.anytimeonline.gr μού έβγαλε προσφορά 261 ευρώ το εξάμηνο, οπότε μια χαρά είμαι! :good:

akon:
Υπάρχει και επιπλέον έκπτωση μέσω πιστωτικής...και μετά ΄παίζεις΄με την άσφαλίσιμη αξία του αυτοκινήτου.Εγώ πχ το έβαλα 6.500ευρώ και μέσω πιστωτικής βγήκε 235euro..

Konstantinos:
Εγώ πάλι θα κράξω την ασφαλιστική Victoria στην οποία ήταν ασφαλισμένος ένας που με είχε ακουμπήσει ελαφρά με το miata αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα να με πληρώσουν για ποσό 150 Ε...Με 1002 γελοίες προφάσεις (όπως αυτό που μου είπαν τελευταία ότι έληξε το συμβόλαιό του και δεν μπορούν να κάνουν κάτι..αλλά όταν με ακούμπησε ήταν σε πλήρη ισχύ και το είχα τσεκάρει..)Πάρτε το χαμπάρι ότι δεν πληρώνει καμία μα καμία ασφαλιστική, ούτε τη ξεφτίλα των 150 Ε..Πόσο μάλιστα να σε στηρίξουν σε κλοπές ή ω μη γένοιτο σε σωματικές βλάβες..Και θα μου πείτε σοβαρές ασφαλιστικές όπως η Εθνική θα το έκανε...Γυρνώντας από διακοπές το Πάσχα έσκασε ένας ασφαλισμένος στην Εθνική στο οικογενειακό rav με καμία 80αριά χλμ...η ζημιά πληρώθηκε κανονικά 3.400Ε με φαναρτζοδουλειά αφού έδωσα εξουσιοδότηση στο φαναρτζή να τα πάρει μόνος του και γύρισε άπρακτος..συνολικά 3.650 κερατάδικα για ζημιές στις μέρες που διανύουμε! Είναι εξωφρενική η κατάσταση! Να τονίζω ότι η δικία μου ασφαλιστική Mineta συνεργάζεται με τη Victoria!Που να μην συνεργάζονταν δηλαδή! Υπολογίστε και τα έξοδα αγωγής που θα υποβάλλω μετά την εξεταστική και την αγανάκτηση μου που -αν πληρωθώ θα πληρωθώ σε 2 έτη τουλάχιστον  :tanevramou:!Παρόλα αυτά σε περίπτωση που η υπαιτιότητα είναι δική μου θα θυμηθούν αμέσως να μου ανεβάσουν το bonus malus και πρόσθετα ασφάλιστρα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version