!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
dimsabas:
Είναι η AIG που άλλαξε όνομα, γιατί συνδέθηκε με τα αρνητικά σχόλια για την αμερικάνικη AIG. Μια χαρά είναι και είναι και μέλος στον φιλικό διακανονισμό. Οι μικρές φτωχομπινεδιάρικες δεν είναι στον διακανονισμό. Σκέψου ότι υπήρχαν κι φθηνότερες, αλλά αυτές είναι κουκουρούκου!
Basilmx5:
--- Quote from: dimsabas on June 13, 2010, 11:16:12 PM ---Τελικά αποχαιρέτησα την Εθνική και τη μικτή ασφάλεια, γιατί έτσι κι αλλιώς, δε νομίζω να με πλήρωναν. Ασφάλεια κλοπής δε χρειάζομαι γιατί κανείς δε θα καταδεχτεί να το κλέψει, οπότε βουρ για την απλή ασφάλεια με μοναδική προσθήκη την οδική βοήθεια. Στην πρώην AIG, νυν Chartis, το σύνολον 214 ευρώ το εξάμηνο, μαζί με την οδική βοήθεια. Τώρα αρκεί να μην το κολλήσω πουθενά... :exaclty:
--- End quote ---
Tη κλοπη δεν τη κανεις γιατι θα το λιμπιστουν, αλλα αν στο κλεψουν κανουν τη δουλεια τους κ το βρεις τρακαρισμενο...
Αλλα απτην αλλη αν το εχεις καπου μεσα κ ξερεις οτι δεν εχει κανενα κινδυνο τετοιο, μια χαρα εισαι με 428 το χρονο +οδικη...
--- Quote from: option-D on June 13, 2010, 11:19:58 PM ---... και δίνω 260 το εξάμηνο..
Τα 214 δεν είναι πολύ λίγα;
Θα πλερώσουν αυτοί αν (χτύπα ξύλο) ποτέ τους χρειαστείς;
--- End quote ---
Ναι ενω εσυ με 46euro διαφορα νομιζεις οτι εχεις πιο σοβαρη ασφαλιση :moutza:
Θα πληρωσουν καποιον με τον οποιο εμπλακει ο Δημητρης(να χτυπησω ξυλο) κ αν κ εφοσον φταιει... μονο αυτο ομως..
dimsabas:
Εγώ νόμιζα ότι η κάλυψη της κλοπής είναι για τις περιπτώσεις που στο βουτάνε και δεν το ξαναβλέπεις ποτέ. Κι ότι αν βρεθεί τρακαρισμένο ή καμμένο, δεν παίρνεις δεκάρα; Δεν είναι έτσι;
Αλλά να το πάρουν για βόλτα, για να εντυπωσιάσουν την πιτσιρίκα, δε μου φαίνεται και πολύ λογικό... :llol:
spoumi:
Εγώ ξέρω ότι αν βρουν έτσι και ένα κομμάτι του αμαξιού τότε πάμε σε μερική κλοπή.
option-D:
Ναι αλλά να το πάρουν , να κάνουν τη ληστεία τους και να το παρατήσουν παίζει.. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version