!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
spoumi:
Eγώ ρε συ Victoria είμαι και είναι από τις πιο ακριβές σε επίπεδο Εθνικής. :????:
Konstantinos:
Δεν έχει σημασία αν είναι ακριβή ή όχι, σημασία έχει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να σου καταβάλουν αποζημίωση για υλικές βλάβες αν δεν πάρεις τηλέφωνα, αν δεν απειλήσεις αν αν αν...Και μιλάμε για το ποσό των 150 Ε που είναι ελάχιστο και των 3.500 που είναι μεγάλο.Η αντιμετώπιση είναι ίδια! Σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι..Και μιλάμε για αποζημιώσεις σε μερική ή ολική κλοπή?Άλλο δράμα του ασφαλιζόμενου εκει!
spoumi:
Ναι ρε συ...Σου είχα πει που έτρεχα για το φιατάκι της αδερφής μου...Όλες οι ασφαλιστικές το κάνουν...Είναι κομμάτι της δουλειάς τους..Προσπαθούν να γλιτώσουν από όπου μπορούν.
leonidas11b:
Έμενα με τράκαραν σταθμευμένο πριν από 2 εβδομάδες και τα λεφτά από την ασφάλεια τα πήρα 2 μέρες μετά την αποστολή τον τιμολογίων!!!
Έχω Εθνική ασφαλιστική και το ποσό που μου καταβάλανε ήταν 1420 € σε επιταγή ημέρας.
Άμεση εξυπηρέτηση και με καλέσανε στο κινητό για να πάω να πάρω τα χρήματα.
akon:
Η Εθνική είναι μακράν η καλύτερη ασφαλιστική σε θέματα ταχύτητας αποζημιώσεων, αλλά ότι πληρώνεις πέρνεις.. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version