!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (40/169) > >>

looky:
Basilmx5 με όλες τις καλυψεις και εκτος μικτης στην Εθνικη λοιπον πρεπει να παω στα κεντρικα και να τους τα κανω Μαρφιν.....δηλαδη.... :guns:

Basilmx5:

--- Quote from: geopsimos on May 31, 2010, 11:38:07 PM ---άρα δηλαδή δεν αξίζει να κάνω μεικτή μονο για την κουκούλα ??
Από την άλλη σκέφτομαι αν τελικά την κάνω αν γίνει κάτι πρέπει τελικά να πάω στην αστυνομία.

Βεβαια επειδή εμενα είναι του 2006 παίζει να μην μου καλύψουνε 100% την κουκούλα και να βάλουνε παλαιότητα??

--- End quote ---
Αν θες να κανεις μικτη ΜΟΝΟ για την κουκουλα ΟΧΙ δεν αξιζει... αν θες να κανεις μικτη για ολα τα αλλα τα καλα της ΝΑΙ αξιζει...
Ενταξει κ αυτα με τις κουκουλες δεν συμβαινουν κ καθε μερα για να το δεσεις σκοινι κορδονι οτι θα σου την σκισουν για να ανησυχεις απο τωρα οτι μετα δεν θα σου καλυψουν την παλαιοτητα... :???:
Η interamerican δεν εχει παλαιοτητες κ τετοια... αποζημειωνει 100%... ρωτηστε το...

--- Quote from: looky on June 01, 2010, 12:26:19 AM ---Basilmx5 με όλες τις καλυψεις και εκτος μικτης στην Εθνικη λοιπον πρεπει να παω στα κεντρικα και να τους τα κανω Μαρφιν.....δηλαδη.... :guns:

--- End quote ---

Δυστυχως φιλε μου ξερεις ποιο ειναι το θεμα? οτι πρεπει να βρεις κ εναν πολυ καλο ασφαλιστη να σε ενημερωσει, να στα πει ολα αυτα... γιατι μη νομιζεις οτι το συγκεκριμενο θεμα το ηξερα κ εγω... ο ασφαλιστης μου σε ερωτησεις κ συζητησεις δικες μου, μου το ειπε...

looky:
Καλησπερα και σορυ που  κουραζω το θεμα και εσας αλλα καταντησε μεγαλη κοροιδια......Basilmx5 Interamerican εχεις ? Αν ναι ενδιαφερομαι να ενημερωθω

dimsabas:
Τελικά αποχαιρέτησα την Εθνική και τη μικτή ασφάλεια, γιατί έτσι κι αλλιώς, δε νομίζω να με πλήρωναν. Ασφάλεια κλοπής δε χρειάζομαι γιατί κανείς δε θα καταδεχτεί να το κλέψει, οπότε βουρ για την απλή ασφάλεια με μοναδική προσθήκη την οδική βοήθεια. Στην πρώην AIG, νυν Chartis, το σύνολον 214 ευρώ το εξάμηνο, μαζί με την οδική βοήθεια. Τώρα αρκεί να μην το κολλήσω πουθενά... :exaclty:

option-D:
Chartis; Τι είναι αυτό; Δεν την έχω ακούσει ξανά..
Εγώ στην international life έχω την πιο απλή ασφάλεια με θραύση κρυστάλλων, οδική και νέος οδηγός (μπλιαχ) και δίνω 260 το εξάμηνο..
Τα 214 δεν είναι πολύ λίγα;
Θα πλερώσουν αυτοί αν (χτύπα ξύλο) ποτέ τους χρειαστείς;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version