!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (5/169) > >>

ziraf:
Γειά σας παιδιά,

μόλις χθες έγινα μέλος στο πολύ όμορφο και κατατοπιστικότατο site.
Εύχομαι να αυξανόμαστε συνεχώς!

Περιμένω το καμάρι μου, το παράγγειλα πριν 10 μέρες από τη ΣΤΑΚΟΡ στη Λάρισα, κατάμαυρο, ευκαιρία τώρα με την προσφορά της Mazda από 23990 - 19370 ευρώ σε χρώμα μαύρο.
Σε περίπου 2 εβδομάδες θα το έχω στο γκαράζ, ρώτησα βέβαια από τώρα για μικτή και η International Life μου τη δίνει 460 ευρώ το εξάμηνο με απαλλαγή 300 ευρώ, καλύπτοντας ακόμη και γρατσουνιές από κλειδιά κλπ. Τώρα για την οροφή δε ρώτησα, σε λίγο θα ξαναμιλήσω με τον ασφαλιστή μου και θα σας ενημερώσω.
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμή, για ένα 1800άρι αυτοκίνητο, δεδομένου ότι για το άλλο μου αμάξι, ένα 1400άρι  punto sporting πληρώνω για απλή ασφάλεια 188 ευρώ (μόλις χθες μου ήρθε το ειδοποιητήριο).

PS: Emilmx, ήμουν στα Χανιά 7 χρόνια, μπορεί και να γνωριζόμαστε.

Χαιρετισμούς σε όλους.

Δημήτρης

gianic:
Εγω  δινω στην εθνικη 400 ευρω το εξαμηνο για μεικτη ασφαλιση με καλυψη κουκουλας και απαλλαγη 200 ευρω

ziraf:
Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ! Τελικά, κάλυψη κουκούλας δεν ισχύει...μου είπε πριν λίγο ότι καμια εταιρεία δεν την ασφαλίζει.

J053F:
Η κάλυψη της κουκούλας είναι μια "περίεργη" υπόθεση.
Υπάρχουν εταιρίες που την καλύπτουν, αλλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ψάξε το καλύτερα.

Basilmx5:
Καμια ασφαλιστικη δεν καλυπτει την κουκουλα αν πας κ πεις.. "Βρηκα σκισιμο στην κουκουλα" π.χ κ "θελω να την αλλαξω"...
Θα πρεπει να το δικαιολογησεις με αλλο τροπο κ τουλαχιστον στην Interamerican που ειμαι κ επειδη ξερω παιδια που την εχουν πατησει τους την εχουν αλλαξει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version