!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (4/169) > >>

J053F:
Aspis.

Απλή ασφάλιση, για μερική και ολική κλοπή (και κάτι άλλα ψιλά, όπως κακόβουλες πράξεις, κλπ), ύψος ασφάλισης στα 25Κ€, το κόστος μου ανά 6μηνο είναι 280 - 290€.

Με ίδια δεδομένα, για μικτή, με απαλλαγή στα 900 - 1000 € (δε θυμάμαι) μου ανέβαινε στα 600 - 700 € / εξάμηνο.

dimsabas:

--- Quote from: Manolis on March 05, 2009, 09:36:30 PM ---Αυτό ήθελα να πω και εγώ δεν έχει σημασία το ποσό που δηλώνετε εσείς αλλά τι αξία αναφέρει το Auto Triti.Δυστυχώς επειδή το συγκεκριμένο
περιοδικό έχει σκοτωμένες τιμές αποτελεί το "ευαγγέλιο" όλων των ασφαλιστικών εταιριών.

Μικτή με απαλλαγή 400 ευρώ και όλες τις καλύψεις στα 500 ευρώ το εξάμηνο στην Υδρόγειο.Μέχρι Δεκέμβρη είχα τις ίδιες καλύψεις/παροχές
στην Εθνική (σούπερ ευχαριστημένος σε οτιδήποτε χρειάστηκα όλα αυτά τα χρόνια) αλλά με 600 ευρώ το εξάμηνο εκεί.

Αξία αυτοκινήτου 22.000

B.M 2

--- End quote ---

Μήπως για 100 ευρώ δεν αξίζει η Υδρόγειος σε σχέση με την Εθνική; Δε θυμάμαι να έχει και πολύ ισχυρό όνομα στην πιάτσα η Υδρόγειος...

Manolis:
Είναι 200 ευρώ τον χρόνο όμως.
Στην Εθνική ναι ότι χρειάστηκα το είχα και άμεσα.Δεν έχω καμία εμπειρία από Υδρόγειο ως τώρα-και ελπίζω να μείνει έτσι.

tsm:
Εχω και εγώ μικτή ασφάλεια στην Υδρόγειο με 300ευρώ απαλλαγή και κάλυψη κουκούλας.
Τιμή 520 το εξάμηνο.Μία φορά που την χρειάστηκα με φιλική δήλωση πληρώθηκα σε 10 εργάσιμες μέρες χωρίς κανένα ''παρατράγουδο΄΄. :good:

mourgos:
Μικτη με ολικη/μερικη και απαλλαγη 500ε, ποσο 25.000  , 340ε  το 6μηνο intersalonika, κωλοφαρδος γιατι εχουν εκπτωση στους υπαλληλους του αεροδρομιου Μακεδονια :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version