!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (6/169) > >>

VasmaV:
Η Εθνική είναι η μόνη που καλύπτει κουκούλα από κακόβουλες ενέργειες. Την πληρώνω 650ευρώ το εξάμηνο με αξία αυτοκινήτου 25000, αλλά η απαλλαγή στις κακόβουλες είναι 100ευρώ

salokin2001:
Δεν είναι η μόνη. Και η Victoria το καλύπτει ίσως και άλλες.

Alex:
Περιμένω το car την άλλη βδομάδα και ένας ασφαλιστής μου είπε τα ακόλουθα: Για ποσό 24000,2λιτρο πάντα,μου είπε 670 μικτή στην εθνική και 550 υδρόγειο.Και κουκούλες μέσα και κακόβουλες μαμόβουλες κτλ.Αυτή η βικτόρια τι ρόλο βαράει ρε παιδιά;Γιατί αν είναι να γλιτώσω αρκετά λεφτά να τη προτιμήσω.Την έχει εμπιστευτεί κανείς;Κανένα τηλέφωνο κανείς;με πμ...Όπως καταλαβαίνετε αν το έχω από βδομάδα θα πρέπει να το ασφαλίσω κιόλας.   :exaclty:  .Αυτό με το auto triti δυστυχώς μου το είπε και μένα ο ασφαλιστής και πραγματικά γέλασα.Ένας ολόκληρος επαγγελματικός κλάδος,αλλά και τα λεφτά που ακουμπάμε εμείς εξαρτώνται αποκλειστικά απο ένα περιοδικό.   :o  .Επίσης αυτό με τις κακόβουλες μάλλον δεν ισχύει μόνο για την εθνική...Καλό βράδυ παίδες.

VasmaV:
την victoria ούτε που την έχω ξανακούσει... πάντως για μεικτή ασφάλεια δεν θα εμπιστευόμουν κάποια μικρή εταιρεία

mx5dim:
ειμαι ασφαλισμενος στην ασπις προνοια και προσφατα ακουσα οτι ειναι για κλεισιμο ισχυει ,ξερεις καποιος?
εγω πληρωνω 360€ το εξαμηνο με ολες τις καλυψεις εκτος μικτης
το θεμα ειναι οτι απο τον ιουνιο του 2007 μεχρι τωρα πληρωνω τα ιδια και ειναι ασφαλισμενο για 24.000€
με ενημερωσαν οτι στο θεμα κλοπης και ολικης ζημιας θα αποζημιωθω με την αξια του αυτοκινητου
εδω ειναι ενας πινακας απο το autotriti
http://www.autotriti.gr/usedcars/times/index.asp?step=1
οποτε τα ποσα που ολοι πληρωνουμε δεν ισχυουν και ολα αυτα για να τα βαζουν η ασφαλιστικες στην τσεπη τους
ριξτε μια ματια ποσο πολυ εχει κατεβει η αξια του μχ5

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version