!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (39/169) > >>

emilmx:
η εθνική καλύπτει άλλα ρωτήστε πως και γιατί  :gl:

wkn:
Καλησπέρα. Έχω ολική, μερική και μικτή κάλυψη απο την Εθνική σε NC '07. Τον Οκτώβρη έγινε απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου με ζημιές γύρω στις 5300 Ευρώ (σκίσιμο κουκουλας, κάψιμο πλαστικών στην περιοχή του κλειδιού της μίζας, μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών και αλλαγή ηλεκτρικής κονσολας, κ.α). Καλύφθηκα για όλα πλην της κουκούλας όπου λόγω παλαιότητας μου πλήρωσε το 85%. Αν ήταν του ΄09 θα πλήρωνε το 100%. Το σκίσιμο κουκούλας δεν εντάσσεται στην μικτή αλλά στην μερική κλοπή, αφού κάνεις αναφορά του συμβάντος και μύνηση κατά αγνώστου στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Καλό είναι να έρθει και επί τόπου η αστυνομία.

emilmx:

--- Quote from: wkn on May 31, 2010, 08:57:26 PM ---Καλησπέρα. Έχω ολική, μερική και μικτή κάλυψη απο την Εθνική σε NC '07. Τον Οκτώβρη έγινε απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου με ζημιές γύρω στις 5300 Ευρώ (σκίσιμο κουκουλας, κάψιμο πλαστικών στην περιοχή του κλειδιού της μίζας, μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών και αλλαγή ηλεκτρικής κονσολας, κ.α). Καλύφθηκα για όλα πλην της κουκούλας όπου λόγω παλαιότητας μου πλήρωσε το 85%. Αν ήταν του ΄09 θα πλήρωνε το 100%. Το σκίσιμο κουκούλας δεν εντάσσεται στην μικτή αλλά στην μερική κλοπή, αφού κάνεις αναφορά του συμβάντος και μύνηση κατά αγνώστου στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Καλό είναι να έρθει και επί τόπου η αστυνομία.

--- End quote ---

ακριβός έτσι είναι

με αυτόν των τρόπο καλύπτουν και οι άλλες εταιρίες

Basilmx5:

--- Quote from: emilmx on May 31, 2010, 09:00:15 PM ---
--- Quote from: wkn on May 31, 2010, 08:57:26 PM ---Καλησπέρα. Έχω ολική, μερική και μικτή κάλυψη απο την Εθνική σε NC '07. Τον Οκτώβρη έγινε απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου με ζημιές γύρω στις 5300 Ευρώ (σκίσιμο κουκουλας, κάψιμο πλαστικών στην περιοχή του κλειδιού της μίζας, μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών και αλλαγή ηλεκτρικής κονσολας, κ.α). Καλύφθηκα για όλα πλην της κουκούλας όπου λόγω παλαιότητας μου πλήρωσε το 85%. Αν ήταν του ΄09 θα πλήρωνε το 100%. Το σκίσιμο κουκούλας δεν εντάσσεται στην μικτή αλλά στην μερική κλοπή, αφού κάνεις αναφορά του συμβάντος και μύνηση κατά αγνώστου στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Καλό είναι να έρθει και επί τόπου η αστυνομία.

--- End quote ---

ακριβός έτσι είναι

με αυτόν των τρόπο καλύπτουν και οι άλλες εταιρίες

--- End quote ---
Aυτο ακριβως ελεγα κ εγω τοσο καιρο για την καλυψη της κουκουλας, για οσους πανε κ κανουν μικτη κ ο μονος λογος ειναι η κουκουλα...
Παντως μπραβο που ξεμπερδεψες κ τελος καλο ολα καλα...

geopsimos:
άρα δηλαδή δεν αξίζει να κάνω μεικτή μονο για την κουκούλα ??
Από την άλλη σκέφτομαι αν τελικά την κάνω αν γίνει κάτι πρέπει τελικά να πάω στην αστυνομία.

Βεβαια επειδή εμενα είναι του 2006 παίζει να μην μου καλύψουνε 100% την κουκούλα και να βάλουνε παλαιότητα??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version