!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Basilmx5:
--- Quote from: xenos on May 31, 2010, 02:59:49 PM ---Άρα τι πρέπει να αναγράφεται στο συμβόλαιο για να είμαστε σίγουροι? :-\
--- End quote ---
Για να εισαι σιγουρος δεν πρεπει να γινεις "εσυ" "ασφαλιστης", αλλα να εισαι σε εναν/μια ο οποιος να ειναι σωστος κ να εχει την διαθεση να σε βοηθησει αν χρειαστεις οτιδηποτε, ειτε τυπικα ειτε ακομα κ ατυπα...
Κ προπαντως να του λες κ να σου λεει την αληθεια παντα... κ μη φοβαστε τους ασφαλιστες.. αν οντως προκυψει κατι που σας εχουν πει αλλα δεν ισχυσει αργοτερα... αν τους αναφερετε στην εταιρεια στην οποια ειστε ασφαλισμενοι... θα εχουν αυτοι προβλημα...
Ολα αυτα για μια εταιρεια σοβαρη ετσι... δε μιλαμε για εταιρειες που ειναι αγνωστες.
geopsimos:
Ρε παιδια συγνωμη γιανα καταλαβω....ειναι δυνατον να κανεις μεικτη ασφαλεια και να σου σκισουν την κουκουλα και να μην σου δωσουνε τα λεφτα? εγω ειμαι ετοιμος να κανω στην Εθνικη μεικτη μονο και μονο γιανα εχω για την κουκουλα καληψη.
Παιζει τετοιο σεναριο να μην μου δωσουνε τα λεφτα που θα χρειαστει αν μου σκισουν την κουκουλα?
cymru:
Εγω παντως εχω μεικτη στην Εθνικη και ο ασφαλιστης μου ειπε πως ΣΙΓΟΥΡΑ καλυπτει κουκουλα και πως ειναι η μοναδικη, γι'αυτο και πηγαμε εκει. Τωρα θα διαβασω και τους ορους και θα σας πω σιγουρα τι ισχυει :police:
Liakos:
--- Quote from: Manolis on May 22, 2010, 06:56:24 PM ---
--- Quote from: Dionisis on May 22, 2010, 06:38:22 PM ---Στη μεικτή που είχα στην εθνική κάλυπτε κανονικά κουκούλα με απαλλαγή 100€.
--- End quote ---
Η Εθνική και μέχρι πρότινος και η Υδρόγειος(δεν ξέρω για τώρα γιατί δεν είμαι ασφαλισμένος εκεί πια) καλύπτουν σίγουρα κουκούλα.
--- End quote ---
gr8:
εμένα στο χαρτάκι που μου έχουν δώσει απο την Εθνική για το αυτοκίνητο γράφει με μεγάλα γράμματα:
MAZDA CABRIO :D
όταν τον ρώτησα, γιατι; μου είπε για την κάλυψη της κουκούλας κτλ οτι πρέπει να το γράφει!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version