!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Basilmx5:
--- Quote from: george 1323 on January 14, 2010, 08:54:45 AM ---Eγω πιστευω οτι αν μαζευτουν πολλα αυτ/τα θα παιξει μια ομαδικη ασφαλιση με αλλες τιμες,ειναι σιγουρο...... ;)ας παρει καποιος να παζαρεψει τιμες για 15-20 αυτ/τα για να δουμε..... :yeah:
--- End quote ---
Παιδια η ομαδικη ασφαλιση γινεται ισως, λεω εγω ισως, οταν ενα ατομο ή μια εταιρια ασφαλιζει τον στολο της... Αυτη την εντυπωση εχω..
Μπορει να κανω κ λαθος.. Δεν θα ηταν κακο να γινει μια ερωτηση σε καποιον σοβαρο ασφαλιστη...
xenos:
interested... :)
play25:
Ετσι για την ιστορια....συνεργαζομαι με ενα ασφαλιστικο γραφειο,κοινως κανω ασφαλειες.μπορω να ρωτησω τον δικο μου για ομαδικη ασφαλιση,αν και το βλεπω χλωμο να παιζει κατι τετοιο.Οσο για τις ασφαλειες σας να προσεχετε και τα ψιλα γραμματα γιατι παιζουν πολυ σημαντικο ρολο.
Η μονη ασφαλιστικη που σου καλυπτει την κουκουλα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι η εθνικη.2 με 3 αλλες που σου προσφερουν καλυψη κουκουλας στα ψιλα γραμματακια λενε μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή μερικης κλοπης.Σε περιπτωση κακοβουλης πραξης (καποιο μαλακισμενο που θα σου την σκισει) δεν παιρνεις τιποτα.
Σε περιπτωση ολικης κλοπης του car σου αν δεν βρεθει σε 6 μηνες τοτε παιρνεις τα λεφτα,και οπως ειπε καποιος φιλος απο εδω σου δινουν οτι λεει το autotriti.Γι'αυτο καλο ειναι με καθε ανανεωση συμβολαιου να τσεκαρετε για ποσα το ασφαλιζετε για να μην πληρωνετε τσαμπα ευρα!!!!
οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε για ασφαλεια μπορει να στειλει pm.
KAI μια συμβουλη ειδικα για τους nc. ΜΙΚΤΗ δεν ΚΑΝΕΙ οποιος εχει χρημα...αλλα ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!
Basilmx5:
--- Quote from: play25 on February 05, 2010, 12:58:18 AM ---Οσο για τις ασφαλειες σας να προσεχετε και τα ψιλα γραμματα γιατι παιζουν πολυ σημαντικο ρολο.
Η μονη ασφαλιστικη που σου καλυπτει την κουκουλα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι η εθνικη.2 με 3 αλλες που σου προσφερουν καλυψη κουκουλας στα ψιλα γραμματακια λενε μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή μερικης κλοπης.Σε περιπτωση κακοβουλης πραξης (καποιο μαλακισμενο που θα σου την σκισει) δεν παιρνεις τιποτα.
Σε περιπτωση ολικης κλοπης του car σου αν δεν βρεθει σε 6 μηνες τοτε παιρνεις τα λεφτα,και οπως ειπε καποιος φιλος απο εδω σου δινουν οτι λεει το autotriti.Γι'αυτο καλο ειναι με καθε ανανεωση συμβολαιου να τσεκαρετε για ποσα το ασφαλιζετε για να μην πληρωνετε τσαμπα ευρα!!!!
--- End quote ---
Σωστο που το επισημαινεις, αλλα για την περιπτωση της κουκουλας που ανεφερες υπαρχει λυση να αποζημιωθεις κανονικοτατα χωρις προβλημα...
Απο την αλλη γνωστος ετυχε κ του κλεψαν το jeep κ αποζημιωθηκε για οσο το ειχε ασφαλισει.. η τιμη ηταν παραπανω απο την αξια του αυτοκινητου που υπηρχε στην αγορα ως μεταχειρισμενο... πχ μεταχειρισμενο το εβρισκες 35κ αυτος το ειχε 40κ.
Βεβαια για μενα το βασικο σε μια ασφαλιση εκτος τις σοβαρης εταιρειας, ειναι κ ο ασφαλιστης ανθρωπος... γιατι αυτος πρεπει να ειναι σωστος να θελει να βοηθησει κ να βρει τροπο να σε εξυπηρετησει σε οποιαδηποτε περιπτωση τον χρειαστεις... στο δικηγορο, στον γιατρο κ στον ασφαλιστη λες παντα την αληθεια... αν θελει εχει το τροπο να εξυπηρετηθεις σωστα καθαρα κ γρηγορα(προσωπικη εμπειρια)
SchumiMx5:
Πάντως αυτό που αναφέρθηκε για εθνική δεν ισχύει 100%.Εμένα μου έσκισαν την οροφή και αφου είδαν ότι δεν μπορούσαν να μπουν,μου έσπασαν το τζάμι.Είχα βάλει ολική και μερική κλοπή.Μου είπαν στην εθνική ότι θα πάρω το 50% μόνο.Μετά από διαφωνίες κλπ πήρα το 70% η το 75% αν θυμάμαι καλά τελικά...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version