!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (29/169) > >>

Charlie:

--- Quote from: GENERAL on January 13, 2010, 02:57:40 PM ---Πριν λιγες μερες εκανα νεα ασφαλεια. :excited: :excited: :excited:

Εκανα μεικτη ασφαλεια στην ΕΘΝΙΚΗ με 20.000ευρω αξια αυτοκινητου, 200 ευρω απαλλαγη, πληρη καλυψη σε ολους του τομεις (κουκουλα, καιρικα φαινομενα, κρυσταλλα, οδικη ασφαλεια, νομικη προστασια κ.λ.π. ) και τιμη 595ευρω για 6 μηνες!!! Ειναι πολυ καλη ευκαιρια και πολυ καλη τιμη!!! Εαν θελεις κανεις μπορει να στειλει πμ και να του δωσω τηλ για περισσοτερες πληροφοριες!!!

--- End quote ---

Εμένα θα με ενδιέφερε γιατί σε ενάμιση μήνα λήγει η δική μου (ΜΙΝΕΤΤΑ - 700/εξάμηνο)
Thanks  ;)

gr8:
στην Εθνική με 14000 αξία, μικτή με απ' όλα και 400ε απαλλαγή 400ε το εξάμηνο!

βέβαια είχα κάποιες εκπτώσεις λόγω οτι άλλαξα εταιρία κτλ..  :yeah:

edit: δεν μένω Αθήνα, η ίδια ασφάλεια αν δήλωνες τόπο κατοικίας Αθήνα ήταν 80ε παραπάνω!!!!! :punish:

papacham:

--- Quote from: plokamhs on January 13, 2010, 03:53:02 PM ---GENERAL μου επιτρεπεις να σε ξενερωσω λιγο? :P
επειδη η μανα μου δουλευει στην υδρογειο ασφαλιστικη,δινω 180 ευρω το χρονο(χωρις μεικτη-νεος οδηγος γαρ).Με επασφαλιστρα (νεος οδηγος+νεος σε ηλικια) κομπλε :P
Η μανα μου για 1600cc και ΠΛΗΡΗ καλυψη(οποια επιλογη υπαρχει την tickαρεις με λιγα λογια),420 ευρω ετησιως.
βρειτε κονε με υπαλληλους ασφαλιστικης,συμφερει  :tease:

--- End quote ---

μήπως να μας έκανες κονέ με την νητέρα σου στην υδρόγειο ;D? αν μαζευτούμε μπόλικοι παίζει?

Εγώ μόλις "ψώνισα" για φέτος: για 15000 αξία, μεικτή 1100 / χρόνο στην Victoria (με απαλλαγή 300)... από ότι μου είπε ο ασφαλιστής μου ανέβηκαν οι καλύψεις (από 100.000 ευρώ στις 500,000) οπότε στα ύψη το ασφάλιστρο  :zalistika:

Πάντως να προσέχετε γενικά για το ποσό αξίας που ασφαλίζετε το όχημα μας σας: κάθε 1000 ευρώ αξίας σας επιβαρύνουν περίπου 25 ευρώ ετησίως (στην δική μου τουλάχιστον) και αν συμβεί η στραβή (πχ ολική κλοπή δεν θα αποζημιωθείτε για το ποσό αξίας που αναγράφεται στο συμβόλαιο σας αλλά με την τρέχουσα αξία του οχήματος στην αγορά των μεταχερισμένων... και για να γελάσετε τώρα (βασικά για κλάματα είναι) οι περισσότερες ασφαλιστικές, καθορίζουν την αξία του μχ5 μας βάση των τιμών του autotriti.gr (λες και αυτοί ξέρουν, λες και όλα τα μχ5 είναι μια από τα ίδια...), στο οποίο βέβαια δεν θα βρέιτε διαφορές μεταξύ πχ base/mid/high όλα στον ίδιο κουβά... :moutza:

plokamhs:
papacham αυτο το σκεφτηκα που προτεινεις!Δηλαδη κατι σαν Group Buy...Απ'οτι μ ειπε η μανα μου ομως,η συγκεκριμενη ασφαλιστικη δινει καλες προσφορες μονο γι'αυτοκινητα που ειναι στο ιδιο ονομα π.χ. για μια οικογενεια που εχει 2-3 αυτοκινητα...Σαν εταιρεια ειναι πολυ αξιοπιστη απ'οσο γνωριζω,αλλα στα ασφαλιστρα στον πιανουν και με τα 2 χερια  :-X

george 1323:
Eγω πιστευω οτι αν μαζευτουν πολλα αυτ/τα θα παιξει μια ομαδικη ασφαλιση με αλλες τιμες,ειναι σιγουρο...... ;)ας παρει καποιος να παζαρεψει τιμες για 15-20 αυτ/τα για να δουμε..... :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version