!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
play25:
φιλε schumy...δεν ξερω τι ελεγε το συμβολαιο σου..το δικο μου παντως λεει αποζημιωση 100%.Τελοσπαντων...ελπιζω να μην χρειαστουμε ποτε τις ασφαλειες μας!Παντως αυτο με το αυτοτριτη που ειπα τις προαλλες ισχυει σιγουρα!
Μολις εχω νεα για την ομαδικη ασφαλεια θα σας ενημερωσω.
SchumiMx5:
Μα δεν επιλέγεις τι ποσοστό θα καλύπτει το κάθετι...Ολα 100% λένε.Τέσπα,εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ και διαπιστώσεις ότι έτσι είναι τα πράγματα.Υπόλόγισε βέβαια και την παλαιότητα..Εγώ έχω του 03 και συ του 07 :good:
play25:
οταν εψαχνα για να βρω ασφαλιστικη η AIG ελεγε ξεκαθαρα οτι καλυπτει 1000ευρα για την κουκουλα. O0
play25:
Λοιπον παιδακια...για να παρουμε προσφορα για ομαδικη ασφαλιση χρειαζομαι αντιγραφα απο τα συμβολαια που εχετε.οποιος ενδιαφερεται θα πρεπει να μου στειλει το συμβολαιο που ηδη εχει με μαιλ ή οπως μπορει τελοσπαντων.Θα τα μαζεψω και θα τα δωσω στο γραφειο και μετα θα τα στειλουμε σε διαφορες εταιριες για να παρουμε προσφορες!Οπως καταλαβαινετε οσο περισσοτεροι ειμαστε τοσο καλυτερη προσφορα.
Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα.
dimsabas:
Μου ήρθε η μικτή για το επόμενο εξάμηνο κι είναι στα 460 ευρώ. Δύσκολοι καιροί, περικοπές παντού, κάτι πρέπει να κόψουμε κι εμείς για να βγούμε. Ως εκ τούτου, σκεφτόμουν ότι η μικτή ίσως να μπορεί να αντικατασταθεί από απλή ασφάλεια. Ούτε καν ασφάλεια κλοπής, αφού δε νομίζω ότι κάποιος σοβαρός κλέφτης θα σκεφτόταν να κλέψει ένα τέτοιο όχημα...
Υπάρχει κι ένα ερώτημα: έστω ότι τρακάρω άσχημα το αμάξι και βγαίνει άχρηστο. Θα δεχτεί να με αποζημιώσει για τη συμφωνημένη τιμή (πχ. 10.000) η ασφαλιστική, όταν θα δει ότι λείπουν πολλά στοιχεία του εξοπλισμού; 10.000 θα μου έδινε για ένα Sporty με AC, ταμπλό, αερόσακους και τόσα άλλα. Τώρα; Μήπως λοιπόν δεν έχει νόημα να έχω μικτή γιατί απλώς δε θα ισχύσει αν χρειαστεί;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version