!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
plokamhs:
@emilmx αυτο που λες δεν ισχυει...Μπορει καποιες ασφαλιστικες να μη σε καλυπτουν σε "μερικη κλοπη",αλλα οσον αφορα την ολικη,νομιζω σε καλυπτουν ολες...Αναλογα τους ορους του συμβολαιου.
Παντως ο γενικος κανονας ειναι οτι σε καλυπτουν για ολικη,αλλα οχι για μερικη κλοπη...
Basilmx5:
--- Quote from: plokamhs on January 13, 2010, 12:46:50 PM ---@emilmx αυτο που λες δεν ισχυει...Μπορει καποιες ασφαλιστικες να μη σε καλυπτουν σε "μερικη κλοπη",αλλα οσον αφορα την ολικη,νομιζω σε καλυπτουν ολες...Αναλογα τους ορους του συμβολαιου.
Παντως ο γενικος κανονας ειναι οτι σε καλυπτουν για ολικη,αλλα οχι για μερικη κλοπη...
--- End quote ---
+1
κ θα συμπληρωσω οτι προφανως κ για μερικη κλοπη σε καλυπτουν αφου η μερικη κλοπη οριζει ο,τι ζημιες γινουν κατα την αποπειρα ολικης κλοπης του αυτοκινητου ή διαρρηξης αυτου.. οποτε η κουκουλα στην περιπτωση της μερικης κλοπης η κουκουλα αποζημιωνεται(σε περιπτωση φθορας), στη περιπτωση της ολικης κλοπης απλα περνεις το ποσο, για το οποιο ειναι ασφαλισμενο (για ολικη κλοπη) κ πληρωνεις.
emilmx:
καλά αφού επιμένετε πάω πάσο
για την ιστορία πάντως βρείτε τα ασφαλιστήρια σας και διαβάστε τα :-*
GENERAL:
Πριν λιγες μερες εκανα νεα ασφαλεια. :excited: :excited: :excited:
Εκανα μεικτη ασφαλεια στην ΕΘΝΙΚΗ με 20.000ευρω αξια αυτοκινητου, 200 ευρω απαλλαγη, πληρη καλυψη σε ολους του τομεις (κουκουλα, καιρικα φαινομενα, κρυσταλλα, οδικη ασφαλεια, νομικη προστασια κ.λ.π. ) και τιμη 595ευρω για 6 μηνες!!! Ειναι πολυ καλη ευκαιρια και πολυ καλη τιμη!!! Εαν θελεις κανεις μπορει να στειλει πμ και να του δωσω τηλ για περισσοτερες πληροφοριες!!!
plokamhs:
GENERAL μου επιτρεπεις να σε ξενερωσω λιγο? :P
επειδη η μανα μου δουλευει στην υδρογειο ασφαλιστικη,δινω 180 ευρω το χρονο(χωρις μεικτη-νεος οδηγος γαρ).Με επασφαλιστρα (νεος οδηγος+νεος σε ηλικια) κομπλε :P
Η μανα μου για 1600cc και ΠΛΗΡΗ καλυψη(οποια επιλογη υπαρχει την tickαρεις με λιγα λογια),420 ευρω ετησιως.
βρειτε κονε με υπαλληλους ασφαλιστικης,συμφερει :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version