!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (107/240) > >>

SIMOS:
Μάνο, έστειλε στην περίπτωσή σου tracking number στο paypal ?

SchumiMx5:
Ο miataroadster μας έστειλε μια φλάντζα λάθος,την είδαμε μετά από αρκετές μέρες,του έστειλα το Σάββατο mail και αμέσως με ρώτησε πόσο πήραμε την καινούρια μαζί με τα μεταφορικά ώστε να μου στείλει τα χρήματα στο paypal.Tην παλιά μου είπε απλά να την δώσουμε εδώ σε έναν φίλο του(Rev) και αν έχει μεταφορικά να του πω πόσα είναι και αυτά για να μου τα στείλει. :exaclty: Φύσικα του είπαμε ότι δεν χρειάζεται να μας πληρώσει μεταφορικά για τον Δημήτρη αλλά ούτε της καινούριας παρά μόνο την αξία της.Την Κυριακή τα χρήματα ήταν στον λογαριασμό.Respect,και άμεση επικοινωνία :nod:

option-D:

--- Quote from: SIMOS on February 04, 2013, 08:56:37 PM ---Μάνο, έστειλε στην περίπτωσή σου tracking number στο paypal ?

--- End quote ---

Τίποτα δεν έστειλε.. Εγώ απλά μπήκα να δω τι γίνεται στην υπόθεση και βρίσκω τα λεφτά να έχουν μπει 2 μέρες πριν και το case να έχει κλείσει  :zalistika:
Ούτε mail μου είχε έρθει, ούτε τίποτα..

perlas:
παμε μια βοηθεια εδω γιατι δεν βλεπω να γινετε diy ποτε...μπηκα σημερα να ελεγξω πως παει η παραδοση με τους προτζεκτορες μεσω του tracking number και μου λεει αυτο : Addressee not available - Will attempt delivery on next working day
Feb-11-13, 10:30 AM  με usps εγινε η μεταφορα

εστειλα ενα μνμ στον πωλητη αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα.μπορω να κανω κατι εγω απο εδω??λογικα εχει γινει πατατα με τα ελτα σωστα?τι ενεργειες προτεινετε να ακολουθησω? πρωτη φορα μου τυχαινει

iliasfyntanidis:
Αύριο λογικά θα τα έχεις στα χέρια σου.Τα ΕΛΤΑ πάντως δεν μου έχουν κάνει ποτέ στραβή(και εγώ τα έχω κατηγορήσει...)Σε 4 μέρες είχε πάει δέμα Αυστραλία και σε 6 στον Μαυρίκιο.Γενικότερα δουλεύουν άψογα.Εξαρτάται και το που μένεις.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version