!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (106/240) > >>

mx5silver:
ααα ωραιο!

mx5silver:
παιδια και ενα τελευταιο, οταν σε πληρωνει το εβαυ τα λεφτα μπαινουν στο παυπαλ? και απο εκει μπορω να τα στειλω πχ σε εναν τραπεζικο λογαριασμο? ή μπαινουν κατευθειαν στην πρωπληρωμενη καρτα που εχω στο παυπαλ?

option-D:
Όταν το paypal σου λέει το παρακάτω σε ανοιχτή υπόθεση "PayPal requests more information from the seller to resolve the issue. If the seller doesn't respond within 10 days, we close the case and restore funds to the rightful owner." σημαίνει ότι θα με αποζημιώσει το ίδιο με ολόκληρο το ποσό αν δεν απαντήσει ο πωλητής εντός 10 ημερών;
Τουλάχιστον, αυτό καταλαβαίνω, απλά δεν μου έχει ξανατύχει..

saldale:
Αυτό ακριβώς Μάνο.
Εκτός εαν ο πωλητής έχει να δώσει κάποια εξήγηση οσο αφορά το issue, η οποία θα γίνει δεκτή απο το PayPal υπέρ του.

option-D:
O κινέζος με τα τάμπλετ δεν απάντησε ποτέ στην υπόθεση του paypal, αλλά τα λεφτά γύρισαν ακριβώς τη δέκατη μέρα, την οποία είχε το paypal ως τελευταία..
Η πληρωμή φαίνεται να έγινε από τον πωλητή.. Καλά, δεν με ενδιαφέρει και πολύ, εγώ βλέπω ότι το paypal αξίζει όντως..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version