!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (108/240) > >>

GENERAL:

--- Quote from: iliasfyntanidis on February 14, 2013, 02:01:06 AM ---Αύριο λογικά θα τα έχεις στα χέρια σου.Τα ΕΛΤΑ πάντως δεν μου έχουν κάνει ποτέ στραβή(και εγώ τα έχω κατηγορήσει...)Σε 4 μέρες είχε πάει δέμα Αυστραλία και σε 6 στον Μαυρίκιο.Γενικότερα δουλεύουν άψογα.Εξαρτάται και το που μένεις.

--- End quote ---

Εχω παραγγειλει απο Αμερικη ενα δεμα ( :-\ :-\ :-\) απο την 1η Φεβρουαριου και ακομα δειχνει με το track number οτι βρισκετε σε αμερικανικο ταχυδρομειο!!! Τι μπορει να παιζει?

iliasfyntanidis:

--- Quote from: GENERAL on February 14, 2013, 02:14:08 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on February 14, 2013, 02:01:06 AM ---Αύριο λογικά θα τα έχεις στα χέρια σου.Τα ΕΛΤΑ πάντως δεν μου έχουν κάνει ποτέ στραβή(και εγώ τα έχω κατηγορήσει...)Σε 4 μέρες είχε πάει δέμα Αυστραλία και σε 6 στον Μαυρίκιο.Γενικότερα δουλεύουν άψογα.Εξαρτάται και το που μένεις.

--- End quote ---

Εχω παραγγειλει απο Αμερικη ενα δεμα ( :-\ :-\ :-\) απο την 1η Φεβρουαριου και ακομα δειχνει με το track number οτι βρισκετε σε αμερικανικο ταχυδρομειο!!! Τι μπορει να παιζει?

--- End quote ---
Tι ακριβώς γράφει το status?

Gas21:
Χαρη ποιο ακριβως ειναι το στατους;

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

iNFiNiTy:
To tn σταματά να ενημερώνει όταν το δέμα βρίσκεται εκτός USA.

perlas:
στο track and trace των ΕΛΤΑ μου γραφει: 11/2/13 11.26 am ΚΔ δεματων ρουφ : αποστολη συσκευασιας.

λογικα 11/2 εφυγε απο την κεντρικη αποθηκη για να παει στο υποκαταστημα ελτα της περιοχης μου.αλλα ειδοποιηση δεν παιζει.φοβαμαι μηπως μεινει στο ταχ/μειο και γυρισει παλι πισω Αμερικη.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version