!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αγορές μέσω διαδικτύου
Manolis:
Είναι εξυπηρετικός,πρόθυμος και επαγγελματίας.
Αναμφισβήτητα όμως στην παραγγελία μου έχει κάνει λάθος,ότι γιατί καθυστέρησε ή γιατί υπολόγισε
στο περίπου,αλλά γιατί δεν με ενημέρωσε.
Liakos:
Δεν τον ξεχ@ζω μονο κ μονο γιατι εχει δειξει μια αξιοπρεπη εικονα σε προηγουμενες παραγγελιες.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι τραγικοτατος. Δεν ενημερωνει για την καθυστερηση κ εγω φρεναρω εδω κ 2 βδομαδες με τη δαγκανα... Ενω του εχουμε στειλει την πληρωμη, τα μεταφορικα αυξανονται χωρις να εχουμε ενημερωση. Σε ολη τη διαδικασια της παραγγελιας δεν υπαρχει κανενα feedback. Επρεπε να περασουν 2 βδομαδες κ 2-3 mail για να ενημερωθουμε για τα παραπανω.
Αν δεν ειχα αμεση αναγκη τους δισκους κ τα τακακια, θα ακυρωνα την παραγγελια.
philosopher:
--- Quote from: spoumi on June 29, 2012, 02:14:24 PM ---Εμένα πάντως σε άλλη περίπτωση που έχει επιστρέψει 9$ από μεταφορικά και σε ένα λάθος στο Bracket όταν ήθελα για την μπάρα θόλων που μου είχε δώσει ένα σαν το δικό μου μου ξανάστειλε το σωστό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
--- End quote ---
Και σε μένα πάντως όταν ψώνισα το 8πόδι μου επέστρεψε (όταν το έστειλε) περίπου 13-14$ επειδή είπε του βγήκαν λιγότερα τα μεταφορικά...
Θα έπρεπε ωστόσο στη παραπάνω περίπτωση να ενημερώσει σχετικά για τις καθυστερήσεις κτλπ, μια βδομάδα χωρίς ενημέρωση είναι πολύς καιρός...
Manolis:
--- Quote from: philosopher on June 29, 2012, 02:50:03 PM ---Θα έπρεπε ωστόσο στη παραπάνω περίπτωση να ενημερώσει σχετικά για τις καθυστερήσεις κτλπ, μια βδομάδα χωρίς ενημέρωση είναι πολύς καιρός...
--- End quote ---
Δύο εβδομάδες Νικ.
Nitroking:
Ειχα κρουσει κι εγω τον κωδωνα του κινδυνου πριν καποιο καιρο.. Δε θα λεγα οτι ειναι κακος, σιγουρα ομως ολα αυτα δειχνουν ελλειψη επαγγελματισμου.. Αυτος θα ελεγα οτι ειναι ο πιο σωστος χαρακτηρισμος..
Για μενα ο καλυτερος απο US ειναι ο Gary (trackdog raging).. Φοβερος και σε επικοινωνια και φιλικος και εξυπηρετικος και ξηγημενος σε ολα του.. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version