!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (78/240) > >>

iNFiNiTy:
Ο εκτελωνισμός είναι πολύ ευχάριστη διαδικασία. Μπορείς να την κάνεις μόνος σου.

nikosmk1:

--- Quote from: HOUZIK on June 28, 2012, 06:00:55 PM ---με ems δεν το στελνει?

--- End quote ---

Δεν τον ρωτησα.Ποια ειναι η διαφορα?
--- Quote from: iliasfyntanidis on June 28, 2012, 06:06:08 PM ---Να το ξαναπώ και εγώ..Μακριά από Fedex.Έχω πάει να εκτελωνίσω από Fedex για να γλιτώσω κάνα φράγκο και τους έδωσα κάνα 40άρι για να πάρω τα χαρτιά και να ξεκινήσω την διαδικασία μόνος μου....Μετά ο γολγοθάς...Κάτι φάτσες εκεί μέσα...
Να ναι καλά ένα παλικάρι,νεαρός εκτελωνιστής που μας έκανε τα γραφειοκρατικά και γυρίσαμε σπίτια μας...
Στο τέλος μου κάνει ένας παλιός εκτελωνιστής''Θυμάσαι πως έγινε η διαδικασία,έτσι?Την επόμενη φορά δεν θα είναι εδώ κάποιος να σε βοηθήσει''
Μαλ@κα,λέω από μέσα μου έχω φέρει ένα κάρο πράγματα με υποτιμολόγηση,θα με ξαναδείς να είσαι σίγουρος.....μου ξέφυγε αυτήν τη φορά
Επίσης κάτι άλλο.Κόστος εκτελωνισμού από μεταφορικό φορέα σε μεταφορικό φορέα έχει διαφορά.Η USPS δλδ τα αντίστοιχα ΕΛΤΑ είναι ΟΚ  σε χρεώσεις.Για 4 αμορτισέρ πλήρωσα 130 ευρά.
Για τον εκτελωνισμό από Fedex που έκανα μόνος μου πλήρωσα 95 ευρώ.Και η διαφορά στα αξία των αντικειμένων ήταν τεράστια.300 ευρώ για USPS  VS 100 ευρώ Fedex.

Όχι μόνο σου πιάνουν τον κ@λο,μέχρι τον προστάτη το ένιωσα.....

--- End quote ---

Καταλαβα.2 φορες μακρυα η fedex οποτε

Manolis:
Έκανα μία παραγγελία στον miataroadster εκ μέρους του Λιάκου.
Συγκεκριμένα παρήγγειλα δίσκους,σωληνάκια υψηλής και τακάκια.Μου έστειλε paypal invoice με
το συνολικό ποσό και τον πλήρωσα.Μία εβδομάδα μετά την πληρωμή του έστειλα μαιλ ρωτώντας
για το track number.Του είχα ζητήσει εξαρχής η αποστολή να γίνει με USPS priority mail.
Δεν πήρα απάντηση στο μαιλ μου αυτό.
Μία εβδομάδα μετά,δλδ συνολικά δύο από την πληρωμή,του έστειλα και πάλι μαιλ ζητώντας και πάλι
τον αριθμό για να τσεκάρω που βρίσκεται το πακέτο,αφού και ο Ηλίας βιάζεται να πάρει τα πράγματα.
Αυτή τη φορά μου ήρθε απάντηση.
Η απάντηση έλεγε ότι με συγχωρεί για την καθυστέρηση,διότι τα πράγματα δεν τα έχει σε στοκ αλλά
τα κάνει παραγγελία και επίσης μου ζητούσε με νέο invoice επιπλέον 42 δολλάρια γιατί τα μεταφορικά
ήταν υπολογισμένα "στο περίπου".
Όταν έγινε η παραγγελία όμως δεν με ενημέρωσε ούτε για την πιθανή καθυστέρηση,ούτε και για το
"περίπου" των μεταφορικών.Αφού του μανούριασα ως όφειλα και ως είχα το δικαιώμα,προς τιμήν του
μου είπε αν θέλω να μην δώσω τα έξτρα.Το συζήτησα με τον Λιάκο ο οποίος-επίσης προς τιμήν του-
δέχτηκε να τα πληρώσει όπως και έγινε.

Ελπίζω τουλάχιστον να περάσει αναίμακτα το πακέτο,ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω ταλαιπωρία και
χρέωση στον Ηλία.

iliasfyntanidis:
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο με τον miataroadster.Βασίζεται στο Ελληνικό φιλότιμο,μιας και έγω έκανα το ίδιο πράγμα με τον συνονόματο.Κατά τα άλλα είναι αρκετά εξυπηρετικός και πρόθυμος.

spoumi:
Εμένα πάντως σε άλλη περίπτωση που έχει επιστρέψει 9$ από μεταφορικά και σε ένα λάθος στο Bracket όταν ήθελα για την μπάρα θόλων που μου είχε δώσει ένα σαν το δικό μου μου ξανάστειλε το σωστό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version