!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αγορές μέσω διαδικτύου

<< < (80/240) > >>

Reverant:
Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί.

1) Σε κάθε τιμολόγιο που μου στέλνει για πράγματα που δεν έχει σε στοκ (και σε στοκ έχει πολύ λίγα πράγματα), γράφει στο κάτω μέρος: Shipping is estimated, subject to refund or supplemental charges. Σου γράφει λοιπόν μια χρέωση μεταφορικών κατά εκτίμηση του, και άμα υπάρχει διαφορά στο τέλος είτε στέλνει πίσω χρήματα ή ζητάει χρήματα εκ νέου. Μου έχουν συμβεί και τα δύο αρκετές φορές. Στο δικό σας τιμολόγιο δεν το έγραφε;
2) Ρε Λιάκο, επειδή άργησε 2 εβδομάδες τα τακάκια σου και εσύ το είχες αφήσει για εντελώς την τελευταία στιγμή, σου φταίει ο Bill; Ναι, φταίει που καθυστέρησε (ή μάλλον φταίει που δεν σου είπε ότι δεν τα έχει σε στοκ και θα αργήσουν να έρθουν), αλλά για το γεγονός ότι το άφησες για την τελευταία δυνατή στιγμή και φρενάρεις με τη δαγκάνα δεν σου φταίει ο άνθρωπος...
3) Το ότι ξέχασε να απαντήσει σε 1 email είναι λάθος του, αλλά άμα παίρνει 200 email την ημέρα (εύκολα), το να ξεχάσει να απαντήσει στο 0.5% των email του δεν το θεωρώ και τρομερό παράπτωμα. Και εγώ μπορεί να διαβάσω ένα email ή ένα PM που πήρα, και να μην προλαβαίνω να απαντήσω άμεσα και μετά να το ξεχάσω.

Σε κάθε περίπτωση που έχει κάνει λάθος, το έχει παραδεχθεί και αν υπάρχει χρηματική ζημιά, αποζημιώνει. Να σας θυμήσω την φάση με τον Στάθη, που ο Goodwin δεν είχε κάνει υποτιμολόγηση και πλήρωσε ο Bill το τελωνείο για τον Στάθη; Εμένα μου είχε προτείνει κάποτε μια τρόμπα, την πήρα και ήταν μούφα (χάλασε στην πρώτη βδομάδα) και αφου του το είπα, μου έστειλα μια καινούργα Walbro 255 χωρίς χρέωση.

Γενικά ο Έλλην εκθειάζει τον κάθε επαγγελματία στην αρχή αλλά στο πρώτο παραμικρό λάθος, κράξιμο και πάμε στον επόμενο. Έλεος, όλοι κάνουν λάθη, ακόμα και τεράστιες εταιρίες, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

philosopher:
Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα με το προλαλήσαντα.
Εμένα πριν προχωρήσω στην αγορά του είχα στείλει ένα mail και περάσανε 3-4 μέρες μέχρι να το αποφασίσω.
Λοιπόν τη 4η μέρα παίρνω ένα mail στο οποίο ο τύπος με ρώταγε αν δε το αγόρασα επειδή το βρήκα κάπου φθηνότερα, αν ναι να του πω το ποσό και θα μου το δώσει σε καλύτερη τιμή αν όχι στην ίδια...
Ποιος μη επαγγελματίας τα κάνει ρε παιδιά αυτά.

Manolis:

--- Quote from: Reverant on June 29, 2012, 03:02:05 PM ---Γενικά ο Έλλην εκθειάζει τον κάθε επαγγελματία στην αρχή αλλά στο πρώτο παραμικρό λάθος, κράξιμο και πάμε στον επόμενο. Έλεος, όλοι κάνουν λάθη, ακόμα και τεράστιες εταιρίες, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

--- End quote ---

Αυτό έκανες μόλις τώρα Δημήτρη.
Αντιπαρέρχεσαι όσα καλά έχουν γραφτεί κρατώντας μόνο τα μεμπτά.
Προς πληροφόρησή σου λοιπόν δεν μου έγραψε ότι το μεταφορικό κόστος είναι υπολογισμένο στο περίπου,ούτε
και ότι θα έτρωγα δύο εβδομάδες καθυστέρηση.Μάλιστα μου ζήτησε συγνώμη για αυτό και αυτός ήταν ο λόγος
για τον οποίον μου είπε-προς τιμήν του όπως έγραψα-να μην πληρώσω αν θέλω το έξτρα ποσό.

Δεν με απασχολεί αν παίρνει και 2000 μαιλ τη μέρα.Είμαι πελάτης,πλήρωσα 350 δολλάρια και έχω την απαίτηση
να έχω ενημέρωση για την παραγγελία μου.Αν τα πολλά μαιλ που παίρνει ημερησίως είναι για σένα άλλοθι για να
μην απαντάει σε κάποια οκ.Για μένα δεν είναι.Το να προσέχεις την λεπτομέρεια σε κάνει σωστό επαγγελματία.
Όπως πιστεύω ότι είναι ο Bill.Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε λάθος.Αυτό είπα,αυτή είναι η αλήθεια.

Το νόημα του φόρουμ είναι να γράφουμε τα πάντα και να είναι όλοι ενήμεροι.Θα γραφτούν τα καλά αλλά θα
γραφτούν και τα άσχημα.Αυτή είναι η άποψη μου και αυτό κάνω πάντα.

Ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας μπορεί να παραγγέλνει ότι γουστάρει,σε όποιο χρονικό timing γουστάρει.
Τότε μπορούσε να πληρώσει,τότε έκανε την κίνηση.Αυτό είναι παντελώς άσχετο με τις δύο βδομάδες
καθυστέρηση που θα φάει χωρίς να φταίει και χωρίς να έχει ενημερωθεί.

Manolis:

--- Quote from: Manolis on June 29, 2012, 04:35:03 PM ---Το νόημα του φόρουμ είναι να γράφουμε τα πάντα και να είναι όλοι ενήμεροι.Θα γραφτούν τα καλά αλλά θα
γραφτούν και τα άσχημα.Αυτή είναι η άποψη μου και αυτό κάνω πάντα.

--- End quote ---

Και για να είμαι απόλυτα σωστός με αυτό να πω ότι όταν έψαχνα στρόφαλο για το καθαρόαιμο ενός φίλου που
είναι αγωνιζόμενος-και που κανείς δεν μου το έστελνε με υποτιμολόγηση-ο Bill προσφέρθηκε να μου το στείλει
με μηδενικό όφελος για τον ίδιο.

Reverant:

--- Quote from: Manolis on June 29, 2012, 04:35:03 PM ---Προς πληροφόρησή σου λοιπόν δεν μου έγραψε ότι το μεταφορικό κόστος είναι υπολογισμένο στο περίπου,ούτε
και ότι θα έτρωγα δύο εβδομάδες καθυστέρηση.Μάλιστα μου ζήτησε συγνώμη για αυτό και αυτός ήταν ο λόγος
για τον οποίον μου είπε-προς τιμήν του όπως έγραψα-να μην πληρώσω αν θέλω το έξτρα ποσό.
--- End quote ---

Λάθος του. Ο καθένας μπορεί να κρίνει πόσο χοντρό είναι το λάθος του, και αν φέρθηκε επαγγελματικά ή όχι στο σύνολο της συναλλαγής.

Προσωπικά χέστηκα, ας μην ξαναπάρει κανείς τίποτα από τον miataroadster, να.

Έχω βαρεθεί όμως να σταυρώνονται καταξιωμένοι επαγγελματίες στο πρώτο λάθος. Μια επιχείρηση αποτελείται από άνθρωπους και όχι από υπολογιστές, και επειδή λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε, ο επαγγελματίας είναι αυτός που κάνει το μίνιμουμ δυνατό αριθμό λαθών (και σοβαρότητας), και όταν το κάνει το αναγνωρίζει και αποζημιώνει τον πελάτη. The end.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version