!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
tsantmad:
Σκεφτομαι να αναβθισω το xtακι (660x) μου και οχι με καποια
μοντα αλλα με την αντικατασταση του στα ιδια περιπου κυβικα,
το δυλιμα ειναι το εξης:
<----ή---->
αν καποιος εχει εμπειρια κυριως απο το versys θα βοηθουσε αρκετα!!
Ευχαριστώ.
t.m.z:
Το versys το εχει ο κολλητος μου,πριν το facelift βεβαια.Οσον αφορα την αξιοπιστια του του εχει πιει το αιμα πραγματικα(ειναι πιτσιρικας και πηρε λαθος μηχανακι) κ παρολαυτα δν εχει κανει κιχ.Φαντασου μια κατασταση κοφτες για πολυ ωρα,σουζες μονιμα με συμπλεκταρισμα 2ας και αλλα πολλα!Ειναι αθανατο απο αυτη την αποψη.
Τωρα οσον αφορα το μοτερ ειναι διαμαντι πολυ ωραια λειτουργεια,πολυ προθυμος και δυνατος,αρκει να συνηθισεις τον ηχο του.
Σε οδικη συμπεριφορα,πολυ καλη για τα λεφτα του(ρυθμιζομενες αναρτησεις,οχι επωνυμες,αλλα ποιοτικες) και μακαρι να ειχαν την ιδια αλλα μηχανακια οπωσ το δικο μου (tdm 900).
Τα πρωτα μοντελα ειχαν καποια χουσουρια οπως ραγισμα στις βασεις απο τουσ καθρεφτες και στις χειρολαβες του συνεπιβατη,ξεφλουφισμα του καθρεπτη του φαναριου,κολλημα της ντιζας συμπλεκτη,τριγμους πλαστικων τα οποια αλλαζοταν εντος εγυησης απο τεομοτο αν το κυνηγουσες
Σε γενικα πλαισια,αν θες κατι παιχνιδιαρικο και να σε φτιαχνει με το που το καβαλας και να στριβει σαν μοταρντ,αλλα και να ταξιδευει ανετα το καβα θα σε φτιαξει.
Αν θες κατι να το φορτωνεις να μην σε χτυπαει ο αερας,να μην πληρωνεισ ακριβα λαστιχα να ειναι πιο ανετο και να το πηγαινεις κυριλε χωρις τοση οδιγικη απολαυση παρε το στρωμα.
Ελπιζω να σε βοηθησα!
tsantmad:
--- Quote from: t.m.z on June 27, 2010, 11:52:44 PM ---Το versys το εχει ο κολλητος μου,πριν το facelift βεβαια.Οσον αφορα την αξιοπιστια του του εχει πιει το αιμα πραγματικα(ειναι πιτσιρικας και πηρε λαθος μηχανακι) κ παρολαυτα δν εχει κανει κιχ.Φαντασου μια κατασταση κοφτες για πολυ ωρα,σουζες μονιμα με συμπλεκταρισμα 2ας και αλλα πολλα!Ειναι αθανατο απο αυτη την αποψη.
Τωρα οσον αφορα το μοτερ ειναι διαμαντι πολυ ωραια λειτουργεια,πολυ προθυμος και δυνατος,αρκει να συνηθισεις τον ηχο του.
Σε οδικη συμπεριφορα,πολυ καλη για τα λεφτα του(ρυθμιζομενες αναρτησεις,οχι επωνυμες,αλλα ποιοτικες) και μακαρι να ειχαν την ιδια αλλα μηχανακια οπωσ το δικο μου (tdm 900).
Τα πρωτα μοντελα ειχαν καποια χουσουρια οπως ραγισμα στις βασεις απο τουσ καθρεφτες και στις χειρολαβες του συνεπιβατη,ξεφλουφισμα του καθρεπτη του φαναριου,κολλημα της ντιζας συμπλεκτη,τριγμους πλαστικων τα οποια αλλαζοταν εντος εγυησης απο τεομοτο αν το κυνηγουσες
Σε γενικα πλαισια,αν θες κατι παιχνιδιαρικο και να σε φτιαχνει με το που το καβαλας και να στριβει σαν μοταρντ,αλλα και να ταξιδευει ανετα το καβα θα σε φτιαξει.
Αν θες κατι να το φορτωνεις να μην σε χτυπαει ο αερας,να μην πληρωνεισ ακριβα λαστιχα να ειναι πιο ανετο και να το πηγαινεις κυριλε χωρις τοση οδιγικη απολαυση παρε το στρωμα.
Ελπιζω να σε βοηθησα!
--- End quote ---
:o ολα αυτα μαζι??? ελπιζω στο νεο να διορθωθηκαν,
πρωτα κοιταω ασφαλεια (ABS ας πουμε που το δικο μου δεν εχει)
και αξιοποιστια (που το δικο μου εχει) μετα ολα τ' αλλα..
πολλα ταξιδια δεν κανω αλλα ουτε σε τρελη κινηση πεφτω (οποτε και τα δυο μου κανουν), τα λιγοτερα που
κανω τη μερα ειναι 60 χιλιομετρα και το xt με εχει κουρασει με τα σκορτσαρισματα που κανει συνεχως,
ειναι δυσκολη η επιλογη αλλα τινει προς το versys οπτικα τουλαχιστον απο την αλλη το strom ειναι δοκιμασμενη λυση για πολους.
geopsimos:
τι γνωμη εχετε για το HONDA SH 150i η sh300 ???
t.m.z:
Μην συγκρινεις ιταλικα με γιαπωνεζικα μοτερ. :P :P :P
Και τα 2 μηχανακια δν εχουν καμια απολυτως σχεση με το Χ.
Απο εκει και περα ενα τεστ πιστευω θα σε πεισει υπερ του καβασακι.
Σε καθε νεο μοντελο υπαρχουν παιδικες αρρωστιες που αν η εταιρια ειναι σοβαρη τις αντιμετωπιζει.
Αν εξαιρεσεις το πιθανο τριξιμο πλαστικων στο καβασακι πιστευω οτι ολα τα αλλα εχουν ξεπεραστει.
Απλα στρωμα εχουν ολοι και φυσικα κατι θα ξερουν.
Εγω σαν ανυσηχος νεος θα επερνα το καβα να κανω ατελειωτες σουζες που τις εχει για πρωινο και οποτε θελω να του φορτονω το τριβαλιτσο(χωραει πιο πολλα απο ενα μιατα :D :D)και να γυριζωολη την ελλαδα!
Να τα κανεις βολτα και τα δυο!
Απο scooter den exw idea!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version