!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
plokamhs:
Εγω δεν βρισκω το λογο να παρει καποιος το V-Strom...Μια μηχανη τοσο βαρια,με το κεντρο βαρους στο Θεο και χωρις πληροφορηση απ'το μπροστινο δεν νομιζω να ειναι βολικη αλλα ουτε και απολαυστικη(εκτος αν εισαι ευθειακιας).
Το versys νομιζω ειναι καταπληκτικη επιλογη γιατι συνδυαζει πρακτικοτητα(τηρουμενων των αναλογιων) με σπορτιφ χαρακτηρα,σε ιαπωνικο πακετο και ενδιαφερουσα εμφανιση!
Εγω δεν θα το σκεφτομουν καν! :good:
Ξάδελφος:
Κατασκευαστικα το versys ομως σε σχεση με αλλες μηχανες αναλογου κυβισμου μοιαζει με 250αρι.
t.m.z:
Aν εννοεις λογω ογκου,τοτε ναι,για αυτο εχουν γεμισει οι καφετεριες v-strom,ως γνωστον το ποζερινγ θελει ογκο,
Αν κρινουμε ομως απο το αναποδο ρυθμιζομενιο μπροστινο,απο τις διπλες μαργαριτες μπροστα,απο το κιβωτιο τυπου κασετα κλπ κλπ,αλλα μηχανακια μοιαζουν πολυ περισσορερο με 250. ;)
Ξάδελφος:
Δε μιλησα για ογκο και ποζερινγκ,δεν ασχολουμαι με αυτα ,αυτα ειναι για φλωρους.Για κατασκευη σκελετου μιλω .
Τα περιφερειακα, οπως σωστα αναφερεις ειναι πολυ αξιολογα.
Τεσπα βασικο ειναι ο καθενας να ιεραρχισει τις αναγκες του.Για μενα που βγαινω σ ανοιχτο δρομο ταχειας κυκλοφοριας καθε μερα μου επεφτε μικρο,αν το θελα για να χωνομαι και να κανω σφηνες... ηταν λουκουμι.Το σασμαν του και τα φρενα του ηταν φοβερα,το πιρουνι μου εκανε αρκετα μαλακο αλλα για μεσα στην πολη,που οι δρομοι γλυστρουν ελεεινα ,ειναι προτερημα.
Παντως ενω ειχα παει για το versys με κερδισε το ER-6f (με το φερινγκ αναγκαστικα)αλλα μας προλαβε η ριξη μηνισκου και χιαστου συνδεσμου οταν πηγαινα προς τον Κηφισσο με την προκαταβολη στην τσαντα... :nono:.
t.m.z:
:-[ κριμα
Πραγματι το er-6 πολυ ωραιο σαν μηχανακι και με τις ρυθμισεις που εχει το μοτερ του ειναι απολαυστικοτατο.
Δεν μιλησα για εσενα πριν,αλλα για το πως ειναι δυνατον η αθηνα που πηζει στην κινηση να εχει γεμισει στρωματα τα περισσοτερα απο τα οποια δν εχουν βγει ποτε εξω απο την πολη και εκτελουν χρεη παπιου.
Βασικα για εμενα,μια μηχανη θα πρεπει πρωτα απο ολα να εχει το κατι που θα σε φτιαχνει με το που το καβαλας και καθε βολτα να ειναι μοναδικη.Δυστιχως πλεον ολα τα μηχανακια επειδη φτιαχνοντε με γνομωνα να κανουν τα παντα,χανουν σε προσωπικοτητα κ χαρακτηρα,πλην καποιων ευρωπαικων οπως ktm,guzzi,aprilia,triumph klp.
Το συγκεκριμενο μηχανακι οταν το πρωτοκαβαλησα μου θυμισε ευρωπαικο αλλα χωρις το αγχος της αξιοπιστιας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version