!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
plokamhs:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 06, 2010, 10:13:00 PM ---
--- Quote from: lathreos on June 06, 2010, 09:42:05 PM ---Κριμα!!! Ευτυχώς εδω στην Κρητη τέτοια φαινόμενα ειναι αρκετα περιοριζμενα.
--- Quote from: plokamhs on June 06, 2010, 07:34:59 PM ---ΥΓ. Πες απο την αρχη οτι ειναι η στρογγυλοφαναρη! :(
--- End quote ---
Ολες οι Monster ειναι στρογγυλοφαναρες
--- End quote ---
Υπαρχει αυτο το στρογγυλοφαναρο... (ιδιο φαναρι με τη μηχανη που κλεψαν του φιλου μας)
Υπαρχει κι αυτο αλλα....
αυτο μαλλον δεν το λες στρογγυλοφαναρο αλλα οβαλ,ειναι τεσπα πολυ διαφορετικο.
Ο μικρος (Πλοκαμης)σωστα εκανε την παρατηρηση μιας και επικεντρωνει πιο ευκολα την προσοχη αν ξερεις ακριβως ποιο ειναι.
--- End quote ---
Η 1100 και η 796 ΔΕΝ ειναι στρογγυλοφαναρες...Ο Γιαννης εβαλε φωτο ομως και το μυστηριο λυθηκε :P
Ξάδελφος:
Η στρογγυλοφαναρη η Monster Dark , απο τοτε που την ειδα στο "Κορακι" μου γινε ψυχωση.Δυστυχως μεχρι σημερα δεν ετυχε να την αγορασω.
plokamhs:
Εχει ενα δικιο ο Α. ...
Θα αλλαξω το κλιμα και θα πω οτι εγω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για 1098/1198...Αυτος ο ηχος του L-2 δεν συγκρινεται με τιποτα...
Μετρας τις πιστονιες μια-μια :giveheart:
Για αρχη βεβαια μια 848 ασπρη δε θα με χαλαγε καθολου :exaclty:
xenos:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 07, 2010, 02:58:09 PM ---Η στρογγυλοφαναρη η Monster Dark , απο τοτε που την ειδα στο "Κορακι" μου γινε ψυχωση.Δυστυχως μεχρι σημερα δεν ετυχε να την αγορασω.
--- End quote ---
Γιώργο έχουν την χειρότερη φήμη. Άσε που να πάρεις αερόψυκτο μηχανάκι σήμερα είναι κάπως... (στο λέω εγώ που έχω την ψηστιέρα ανάμεσα στα πόδια μου κάθε μέρα)
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on June 07, 2010, 03:07:28 PM ---Ρε μαλάκες, επίτηδες το κάνετε?????
Του άλλου του κλεψανε τη μηχανή ειναι ανάγκη να ποστάρετε συνεχως Monster???
--- End quote ---
Την ποσταρα μια φορα για να γινει σαφες για ποια μιλαμε γιατι μπερδευτηκε το θεμα με το φαναρι...
Δεν ειναι κακο να δει τη μηχανη σε φωτο και καποιος που δεν την ξερει...ποτε δεν ξερεις ισως να την δει στο δρομο...
Εγω εγραψα την πινακιδα σ ενα ποστ ιτ και την κολλησα στο ταμπλο.Εδωσα τα στοιχεια και στα παιδια που ειναι στη FEDEX οι οποιοι ολη μερα οργωνουν το λεκανοπεδιο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version