!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
--- Quote from: Manolis on October 18, 2011, 11:20:22 PM ---Το Innova είναι τραγικό παπί,το είχα για περίπου 50Κ χλμ.Τρίζει από παντού,είναι γενικώς αναξιόπιστο ελέω
Ταυλάνδης(τα περισσότερα βγάζουν πρόβλημα στην καδένα και κατά κανόνα καίνε λάδι)και είναι αρκετά
ασταθές στα "ψηλά" του χλμ.Σαφώς και η διαφορά του cbf (αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα μοτοσυκλετάκια
αυτής της κατηγορίας cbr125-xr125-το μικρό varadero 125 κτλ)από το Innova είναι χαοτική και δικαίως το
λέει ο φίλος σου.
Τώρα έχω το Crypton X με το οποίο έφτασα και πάλι αισίως τις 50Κ χλμ,όλα μέσα στο λεκανοπέδιο και φτάνει
σιγά σιγά η ώρα της αλλαγής του.Πολύ αξιόπιστο,ποιοτικό και δυνατό-για παπί-με δύο μόνο μειονεκτήματα αν
και βασικά.Ανύπαρκτος χώρος και μικρό ρεζερβουάρ που σου σπάει τα @@ γιατί μέρα παρά μέρα θέλει βενζινάδικο,
τουλάχιστον με τους ρυθμούς που κινούμαι εγώ.
Για επόμενο θα ήθελα πολύ κάνα SH300 Honda αλλά είναι πολύ ακριβό,ακόμα και ως μεταχειρισμένο.Σε σχέση
με τα ταπεινά παπάκια αυτή η κατηγορία είναι σκάλες μπροστά αλλά επειδή έχω πικρή εμπειρία στο παρελθόν
από ιταλικά μηχανάκια(cagiva κυρίως)θα ήθελα γιαπωνέζικο και αν γίνεται honda....δεν σπάει,δεν χαλάει.
--- End quote ---
Manolis:
Κράνος ρε τετυμπόι :moutza:
Ξάδελφος:
--- Quote from: Kostas2B on October 18, 2011, 11:33:52 PM ---με κινδυνο να μου το φανε την αλλη μερα,μαλλον για Innova με βλεπω παλι,οχι το injection αλλα το προηγουμενο,με το πολυ 800-900 ευρω...
Γιωργο σε ποια περιοχη του το φαγανε?
--- End quote ---
Στη Νεα Ιωνια πολυ κοντα στην Αγ Ολγα.
el loco:
manoli ποιας χρονιας innova ειχες?? εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα τα μηχανακια,τα 2 τελευταια χρονια τουλαχιστον...
Manolis:
Νομίζω του 2004 είχα το παλιό όχι το ψεκαστό
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version