!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Ξάδελφος:
--- Quote from: el loco on October 19, 2011, 12:15:43 AM ---manoli ποιας χρονιας innova ειχες?? εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα τα μηχανακια,τα 2 τελευταια χρονια τουλαχιστον...
--- End quote ---
Εγω παλι εχω ακουσει τα χειροτερα απο κουριεραδες και ντελιβεραδες.
Καποτε ημουν συνεχεια στο δρομο με σκουτερ λογω δουλειας και επειδη μ ενδιεφερε ν αγορασω το Ιnnova ,ρωτουσα συχνα πυκνα οταν σταματουσε καποιος στο φαναρι διπλα μου.
Χτυπημενες μπιελες,πλαστικα κουδουνιστρες κα κα .
Παρα ειναι ακριβο.
epicWin:
Εμένα πάντως ρε παιδιά φίλος έχει το CBF125 και μου φάνηκε τραγικό :( Το οδήγησα για λίγη ώρα και έμοιαζε παιχνίδι, σα ποδήλατο. Δε μου ενέπνευσε καμία εμπιστοσύνη. Νομίζω οτι το Modenas 110 που έχει ο φάδερ είναι καλύτερο απο το ΣιΜπιΕφ....
Nitroking:
--- Quote from: epicWin on October 19, 2011, 06:29:04 AM ---Εμένα πάντως ρε παιδιά φίλος έχει το CBF125 και μου φάνηκε τραγικό :( Το οδήγησα για λίγη ώρα και έμοιαζε παιχνίδι, σα ποδήλατο.
--- End quote ---
Aυτο ειναι που αρεσει ρε Γιωργο.. Εσυ το συγκρινεις με μηχανη.. Χαιρω πολυ.. Και πολλοι δε γουσταρουν τις μηχανες ακριβως επειδη ειναι βαριες και τους δυσκολευουν/ενοχλουν κυριως μεσα στην πολη.. Ειναι τι θες να κανεις..
Ξάδελφος:
--- Quote from: Nitroking on October 19, 2011, 11:03:17 AM ---
--- Quote from: epicWin on October 19, 2011, 06:29:04 AM ---Εμένα πάντως ρε παιδιά φίλος έχει το CBF125 και μου φάνηκε τραγικό :( Το οδήγησα για λίγη ώρα και έμοιαζε παιχνίδι, σα ποδήλατο.
--- End quote ---
Aυτο ειναι που αρεσει ρε Γιωργο.. Εσυ το συγκρινεις με μηχανη.. Χαιρω πολυ.. Και πολλοι δε γουσταρουν τις μηχανες ακριβως επειδη ειναι βαριες και τους δυσκολευουν/ενοχλουν κυριως μεσα στην πολη.. Ειναι τι θες να κανεις..
--- End quote ---
--- Quote from: Ξάδελφος on October 18, 2011, 11:02:48 PM ---
Πριν ειχε το Honda Innova 125. Δεν ξερω ποσο καιει το CBF 125 σε απολυtες τιμες αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι στις ιδιες διαδρομες του καιει λιγοτερο απο το Ιnnova 125 .
εχει και ενα GSXR 1100 (για να προλαβω καποιον που θα πεταχτει να πει <<γιατι δεν πηρε ενα SS για να ανεβοκατεβαινει στο κεντρο στη δουλεια του>> :zalistika:)
--- End quote ---
Πριν ειχε το Honda Innova 125. Δεν ξερω ποσο καιει το CBF 125 σε απολυtες τιμες αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι στις ιδιες διαδρομες του καιει λιγοτερο απο το Ιnnova 125 .
εχει και ενα GSXR 1100 (για να προλαβω καποιον που θα πεταχτει να πει <<γιατι δεν πηρε ενα SS για να ανεβοκατεβαινει στο κεντρο στη δουλεια του>> :zalistika:)
[/quote]
Και το κουταλι της σουπας ειναι μεγαλυτερο απο του γλυκου,αλλα με το κουταλακι του γλυκου τρωμε την παστα.
Οπως το λεει ο Nitroking ειναι.
Oταν καποιος επιλεγει μικρο μηχανακι ,παπι ή σκουτερακι δεν το κανει γιατι δεν επεσε στην αντιληψη του οτι κυκλοφορουν και χιλιαρια SS,Naked κλπ κλπ και ετσι τον πιασαν κορόιδο.
Για πολυ κοσμο αυτα τα μηχανακια ειναι ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ με το οποιο παει στη δουλεια του,κανει τη δουλεια του ή μετακινειτε πολυ οικονομικα.
Σιγουρα οι μοτοσυκλετες πολλων κυβικων ειναι καλυτερες αν κανουν κοντρα.Οκ.
Aυτο το σκεπτικο αν το αναγουμε στ αυτοκινητα δε θα κυκλοφορουσαν matiz,cuore,smart,yaris,picanto,justy,107,aygo...κα κα κα .
Μονο EVO,IMPREZA WRC ,ΤΤS κα κα κα΄μην πω καλυτερα 911,ENZO και Veyron.
Δεν εχω δει ποτε ντελιβερα,κουριερ ή εξωτερικο υπαλληλο να κανει τη δουλεια του με S.S. πολλων κυβικων.
Ειναι σαφες οτι αλλο το ενα αλλο τ αλλο
epicWin:
--- Quote from: Nitroking on October 19, 2011, 11:03:17 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Εσύ παραθέτεις το πόστ μισό και κόβεις ακριβώς το κομμάτι που είναι το συμπέρασμα. Δε το σύγκρινα με μηχανή προφανέστατα, δεν είμαι βλάξ, το σύγκρινα με παπί Μοντενας 110 και είπα οτι το παπί μου φαίνεται καλύτερο.
Και την πάστα εγώ την τρώω με κουτάλι σούπας και κόβω ψωμί με αλυσσοπρίονο, ενοχλάω κανένανα? :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version