!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (142/214) > >>

spoumi:
To oδηγεί ο κολλητός μου εδώ και κανά χρόνο. Είναι πολύ ευχαριστημένος.

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on October 18, 2011, 10:52:04 PM ---Πόσο κοστίζει και πόσο καίει; Εννοώ σε σχέση με ένα παπί.

--- End quote ---
Ειχε αρχικη τιμη 2550 αλλα με κατι εκπτωσεις και κατι τετοια του πηγε 2350 τελικη τιμη.
Πριν ειχε το Honda Innova 125. Δεν ξερω ποσο καιει το CBF 125 σε απολυtες τιμες αλλα ο ιδιος μου ειπε οτι στις ιδιες διαδρομες του καιει λιγοτερο απο το  Ιnnova 125 .
Το Ιnnova εβγαινε 2200+ τελικη τιμη.To χε βαρεθει για να παρει και τριτο και ετσι πηρε το μοτοσυκλετακι.
Εχει ενθουσιαστει σε σχεση με το παπι.

εχει και ενα GSXR 1100 (για να προλαβω καποιον που θα πεταχτει να πει <<γιατι δεν πηρε ενα SS για να ανεβοκατεβαινει στο κεντρο στη δουλεια του>>  :zalistika:)

Ισως αυτο επειδη δεν ειναι παπι να τη γλυτωσει απο τους κλεφτες.

Manolis:
Το Innova είναι τραγικό παπί,το είχα για περίπου 50Κ χλμ.Τρίζει από παντού,είναι γενικώς αναξιόπιστο ελέω
Ταυλάνδης(τα περισσότερα βγάζουν πρόβλημα στην καδένα και κατά κανόνα καίνε λάδι)και είναι αρκετά
ασταθές στα "ψηλά" του χλμ.Σαφώς και η διαφορά του cbf (αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα μοτοσυκλετάκια
αυτής της κατηγορίας cbr125-xr125-το μικρό varadero 125 κτλ)από το Innova είναι χαοτική και δικαίως το
λέει ο φίλος σου.

Τώρα έχω το Crypton X με το οποίο έφτασα και πάλι αισίως τις 50Κ χλμ,όλα μέσα στο λεκανοπέδιο και φτάνει
σιγά σιγά η ώρα της αλλαγής του.Πολύ αξιόπιστο,ποιοτικό και δυνατό-για παπί-με δύο μόνο μειονεκτήματα αν
και βασικά.Ανύπαρκτος χώρος και μικρό ρεζερβουάρ που σου σπάει τα @@ γιατί μέρα παρά μέρα θέλει βενζινάδικο,
τουλάχιστον με τους ρυθμούς που κινούμαι εγώ.

Για επόμενο θα ήθελα πολύ κάνα SH300 Honda αλλά είναι πολύ ακριβό,ακόμα και ως μεταχειρισμένο.Σε σχέση
με τα ταπεινά παπάκια αυτή η κατηγορία είναι σκάλες μπροστά αλλά επειδή έχω πικρή εμπειρία στο παρελθόν
από ιταλικά μηχανάκια(cagiva κυρίως)θα ήθελα γιαπωνέζικο και αν γίνεται honda....δεν σπάει,δεν χαλάει.

Kostas2B:
Εγω παντως το Innova που ειχα πριν με ειχε βγαλει ασπροπροσωπο 2 χρονια! Αν ειναι για δουλεια,παπι να'ναι και οτι να'ναι...

Αν μου ελεγαν να διαλεξω,τωρα θα επαιρνα το Crypton X χωρις δευτερη σκεψη.Αλλα επειδη δεν προκειται να δωσω 2Κ+ με κινδυνο να μου το φανε την αλλη μερα,μαλλον για Innova με βλεπω παλι,οχι το injection αλλα το προηγουμενο,με το πολυ 800-900 ευρω...

Γιωργο σε ποια περιοχη του το φαγανε?

Manolis:

--- Quote from: Kostas2B on October 18, 2011, 11:33:52 PM ---Εγω παντως το Innova που ειχα πριν με ειχε βγαλει ασπροπροσωπο 2 χρονια!

--- End quote ---

Ίσως δεν το έθεσα σωστά και μένα μια χαρά ασπροπρόσωπο με έβγαλε,απλά η ποιότητα του
για Honda και για κάτι καλύτερο από τα προγενέστερα glx,astrea grand/prima και kzr ήταν ένα χάλι..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version