!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Ξάδελφος:
thanks REV . Ελπιζω μεχρι τοτε να λογικευτω και να εγκαταλειψω την ιδεα. Μαυρο καταμαυρο ειναι το Ζ ...κολαση ! :giveheart:
Reverant:
Να μην την εγκαταλείψεις την ιδέα, η μηχανή είναι πολύ καλή...
opelcorsa12:
--- Quote from: Ξάδελφος on August 18, 2011, 12:00:12 AM ---Γιαννη μιλω για την 600αρα,πρεπει να ηταν 1997 μοντ .Την ειχε φιλος μου.Οποτε εβρεχε τρεχαμε να σκεασουμε τα οργανα γιατι βραχυκυκλωναν .Συχνα πυκνα η μια και μοναδικη δισκοπλακα μπροστα στραβωνε.Ειχε ολο δυσκοιλιες με τα ηλεκτρικα της.
Ισως η νεοτερες να ειναι πολυ καλυτερες εκεινη ομως μας εσκισε.Ισως να ετυχε σ αυτην,Τι να πω.
Οταν λεω ξεπερασμενη ...εννοειτε οτι δεν εννοω εμφανισιακα!!! Τρελος εισαι! Η μηχανη ειναι κολαση ! :giveheart:
--- End quote ---
Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου......
Πριν πάρω το 696 κι αφού πούλησα το er6n που είχα έψαχνα για 4κύλινδρο. Οδήγησα hornet, σχεδόν κατέληξα σε gsr και τελικά σχεδόν έκλεισα ένα Z750 ΜΥ09 ΜΕ ABS. Τελικά έτυχε να οδηγήσω το 696 γνωστού όπου μετά από βόλτα 10λεπτών το αγόρασα την επόμενη μέρα.
Ένα ζ750 του 09 χωρίς αβσ έχει ο αδερφός μου όμως. Μοτερούκλα, καίει λίγο αν το προσέχεις λίγο και πίνει αβέρτα αν το λιώνεις αλλά τελικά όλο το μηχανάκι είναι ο κινητήρας του. Είναι βαρύ και κατά την οδήγηση δείχνει ακόμα βαρύτερο, τα φρένα του είναι εντελώς μέτρια για το βάρος του και τέλος δείχνει πολύ μαλακό για το βάρος-επιδόσεις του.
Όσο αναφορά τα Ducati πλέον είναι πολύ καλυτερα όσο αναφορά την αξιοπιστία τους, αλλά το κόστος χρήσης τους συνεχίζει να είναι εξωφρενικό σε αντιστοιχία με την κατηγορία τους. Το Ζ σε αυτό το κομμάτι θεωρώ πως είναι εξαιρετικό.
Kostas2B:
Ειναι οντως βαρυ το Ζ και δεν του φαινεται...220 κιλα με το ABS,οσο ενα TDM δηλαδη!
Παρολα τα 107 (θεωρητικα) αλογα του -στον τροχο ειναι οσα και ενα Hornet- παει καλα μετα τις 6000 σαλ.Χαμηλα κοιμαται!
Ο αερας σου ριχνει κανονικα ξυλο μετα τα 130 χλμ.Για μενα ειναι ενα μηχανακι για την κ@υλα σου και μονο!
Επισης,ο συνεπιβατης καθεται ελαχιστα πιο ανετα απ'οτι σε ενα SS...
Τελος,αν και σιγουρα δε θα σε ενδιαφερει αυτο Γιωργο,η τσαπου απο τα Fazer των 98 αλογων παει συννεφο...! 8)
Ξάδελφος:
Δε με νοιαζουν τα γκαζια.Δεν ξερω να τις παω τοσο μεγαλες μηχανες και οδηγω φυλαγμενα.Στυλ και αξιοπιστια με κοβει.Δε μου καιγεται καρφι για τις επιδοσεις.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version