!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (105/214) > >>

gianic:

--- Quote from: Ξάδελφος on August 19, 2011, 11:45:04 PM ---Δε με νοιαζουν τα γκαζια.Δεν ξερω να τις παω τοσο μεγαλες μηχανες και οδηγω φυλαγμενα.Στυλ και αξιοπιστια με κοβει.Δε μου καιγεται καρφι για τις επιδοσεις.

--- End quote ---

Tι το συζητας;; Χτυπα το!

xenos:
Έχουμε να προτείνουμε καλό, μαλακό (όχι ιδιαίτερα έως καθόλου τουριστικό) λαστιχάκι για fazer? Αν ήταν και οικονομικό θα ήταν τέλεια.  :oops:

Νίκο?  :-\

dimag4:
εγω στο CBR εβαζα bridgestone, αν θυμαμαι καλα ηταν το ΒΤ002, απο λεφτα ειχαν περιπου 300 το ζευγαρι (180 πισω 120 μπροστα). ειναι ενα μαγαζι στην Αγια κατι στο γαλατσι που εχει καλες τιμες

option-D:
moto racer, στην Αγίας Γλυκερίας..
Είναι όντως πολύ καλά παιδιά και 'ξηγιούνται στις τιμές..
Σε όλα μας τα μηχανάκια εκεί βάζουμε λάστιχα  :good:

iliasfyntanidis:

--- Quote from: xenos on August 22, 2011, 10:56:18 AM ---Έχουμε να προτείνουμε καλό, μαλακό (όχι ιδιαίτερα έως καθόλου τουριστικό) λαστιχάκι για fazer? Αν ήταν και οικονομικό θα ήταν τέλεια.  :oops:

Νίκο?  :-\

--- End quote ---

Metzeler m3.Άκαμπτος σκελετός,πληροφόρηση,αντοχή στον χρόνο και γρήγορο ζέσταμα.Τα έχω στο cbr μου για 3η φορά(δρόμο-πίστα).Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα λάστιχα.Από pirelli,bridgestone,dunlop.......Βέβαια είναι και θέμα γούστου το τι προτιμάς και πως το πας.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version