!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
Εμενα ηταν του '00 που ειχε γινει το 1ο mini facelift. Ισως απο εκει και μετα να αλλαξαν μερικα πραγματακια ως προν την αξιοπιστια.
Παντως σιγουρα θα το χαρεις το Z! Γαμανε τελικα τα i4. Tα κοκκινα μετα τις 12 ειναι απιστευτη αισθηση!
Παντως οποια γιαπωνεζιλα και να ποσταρετε μπροστα σε αυτο δεν θα πιανει μια!!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: gianic on August 18, 2011, 12:48:54 AM ---Εμενα ηταν του '00 που ειχε γινει το 1ο mini facelift. Ισως απο εκει και μετα να αλλαξαν μερικα πραγματακια ως προν την αξιοπιστια.
Παντως σιγουρα θα το χαρεις το Z! Γαμανε τελικα τα i4. Tα κοκκινα μετα τις 12 ειναι απιστευτη αισθηση!
Παντως οποια γιαπωνεζιλα και να ποσταρετε μπροστα σε αυτο δεν θα πιανει μια!!!
--- End quote ---
Κουκλα ειναι. Αν ηταν εξ αρχης να ψαχνω για μηχανη εκει θα κοιτουσα,αλλα τωρα ειναι ετσι η ευκαιρια που εκατσε .
jSkyline:
Το ποσο μου αρεσε το Ζ1000 σε πορτοκαλι οταν ειχε πρωτοβγει δεν περιγραφετε !!! Το πρωτο που ειχα δει ηταν πολλα χρονια πριν, παρκαρισμενο καπου στα Χανια, ηταν πορτοκαλι και αν και δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με μηχανες κατευθειαν ρωτησα κατι χανιωτες φιλους μου που το ψαχνουν το θεμα. Ποτε καμια μηχανη δεν μου ειχε τραβηξει το ματι περισσοτερο απο το Ζ. Αργοτερα εμαθα οτι ο ιδιοκτητης της μηχανης που ειχα δει τοτε ειχε και ενα πορτοκαλι Nissan 350Z!!!!
emilmx:
θεμα καφε κουμ καπι ...... και τωρα mx5 2L sporty!!!!
Reverant:
Αν το πάρει το μηχανάκι Γιώργο (το Ζ750) ότι θες με ρωτάς, το μηχανάκι το είχε φίλος και το ξέρω απ'έξω όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά (έχω και το service manual της Kawasaki αν ενδιαφέρεσαι).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version