!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
xenos:
--- Quote from: Kostas2B on May 15, 2011, 12:52:16 PM ---Εχει φαει ανελεητο σκισιμο δηλαδη αποτι καταλαβαινω...! :llol:
--- End quote ---
Κοίτα είναι πως το βλέπεις. Προτιμάς έναν ιδιοκτήτη που ξέρεις ότι είναι ψείρας, το προσέχει, το ζεσταίνει, κάνει τα σέρβις στην ώρα τους πάντα και το τρέχει κιόλας ή έναν αδαή που νομίζει ότι καλό είναι να το σκίζει χωρίς αύριο? ::- Επίσης να προσθέσω όλα τα μαμά οχήματα (σύνηθες στα μιάτα) που αφού τουμπανιάστηκαν και ξεσκίστηκαν μετά έγιναν μαμά και πουλήθηκαν ως οχήματα βόλτας. Ποιος είναι πιο ειλικρινής νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι...
epicWin:
--- Quote from: xenos on May 15, 2011, 01:04:38 PM ---
--- Quote from: Kostas2B on May 15, 2011, 12:52:16 PM ---Εχει φαει ανελεητο σκισιμο δηλαδη αποτι καταλαβαινω...! :llol:
--- End quote ---
Κοίτα είναι πως το βλέπεις. Προτιμάς έναν ιδιοκτήτη που ξέρεις ότι είναι ψείρας, το προσέχει, το ζεσταίνει, κάνει τα σέρβις στην ώρα τους πάντα και το τρέχει κιόλας ή έναν αδαή που νομίζει ότι καλό είναι να το σκίζει χωρίς αύριο? ::- Επίσης να προσθέσω όλα τα μαμά οχήματα (σύνηθες στα μιάτα) που αφού τουμπανιάστηκαν και ξεσκίστηκαν μετά έγιναν μαμά και πουλήθηκαν ως οχήματα βόλτας. Ποιος είναι πιο ειλικρινής νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι...
--- End quote ---
Η συνεπαγωγή εξάτμιση και αναρτήσεις ίσον ψείρας είναι δική σου και ολίγον αυθαίρετη, με τα δικά σου (σωστά) δεδομένα, δεν είναι όμως απαραίτητα και η αλήθεια. Το γνωρίζεις πιστεύω οτι είδικά στα μηχανάκια πρέπει όλα να λειτουργούν άριστα, όταν λύνονται αναρτήσεις να δένονται με τις σωστές ροπές κτλ κτλ κάτι που ΠΟΤΕ δεν έχω δεί να γίνεται.
Σύμφωνοι δεν μπορείς να γνωρίζεις το παρελθόν μιας μηχανής επακριβώς αλλα ειδικά στα 2κυκλα φαίνεται αν έχουν λυθεί πράγματα. Όταν λοιπόν πας να πάρεις ενα Φεηζερ με 30Κ χλμ και φαίνεται οτι έχουν μπεί εργαλεία στο λαιμό ενω δεν είχε φτάσει στα χιλιόμετρα αλλαγής ρουλεμάν πχ τότε το πράγμα είναι φως φανάρι. Ο μηχανικός μπορεί να δεί τέτοιες καταστάσεις εύκολα.
Για εμένα είναι καλύτερο να πάρεις ένα στοκ μηχανάκι, και είδικά χωρίς παρεμβάσεις στο handling αλλα και στο management (γιατι δηλαδη να το παρεις και να σου καίει τα άντερά του - κρίμα) το οποίο είναι βέβαιο οτι θα βρείς με αρκετό ψάξιμο.
Μηχανές υπάρχουν... :P στα λεφτά ειναι το πρόβλημα
xenos:
--- Quote from: epicWin on May 15, 2011, 01:21:37 PM ---Σύμφωνοι δεν μπορείς να γνωρίζεις το παρελθόν μιας μηχανής επακριβώς αλλα ειδικά στα 2κυκλα φαίνεται αν έχουν λυθεί πράγματα. Όταν λοιπόν πας να πάρεις ενα Φεηζερ με 30Κ χλμ και φαίνεται οτι έχουν μπεί εργαλεία στο λαιμό ενω δεν είχε φτάσει στα χιλιόμετρα αλλαγής ρουλεμάν πχ τότε το πράγμα είναι φως φανάρι. Ο μηχανικός μπορεί να δεί τέτοιες καταστάσεις εύκολα.
--- End quote ---
Φαντάζομαι γνωρίζεις πως τα fazer έχουν θέμα με τα ρουλεμάν και θέλουν αλλαγή μαξ στα 15-20κ χλμ με κωνικά. ;)
--- Quote from: epicWin on May 15, 2011, 01:21:37 PM ---Για εμένα είναι καλύτερο να πάρεις ένα στοκ μηχανάκι, και είδικά χωρίς παρεμβάσεις στο handling αλλα και στο management (γιατι δηλαδη να το παρεις και να σου καίει τα άντερά του - κρίμα) το οποίο είναι βέβαιο οτι θα βρείς με αρκετό ψάξιμο.
Μηχανές υπάρχουν... :P στα λεφτά ειναι το πρόβλημα
--- End quote ---
Εγώ αυτό που βλέπω στις αγγελίες είναι ότι δίνουν μοντέλα 04 με 40κ χλμ (εκεί που θέλει το βαρβάτο σέρβις -400ε-), χωρίς λάστιχα (300ε) και αλυσιδογράναζα (150ε), στοκ στα 3200ε περίπου. Αν εσύ βρίσκεις κάτι καλύτερο, ευχαρίστως να το δω. :)
epicWin:
Κατ αρχάς δε σου γράφω για να στο παίξω έξυπνος, και δεν θα μπορούσα εφόσων δεν είμαι κιολας 8)
Αυτο με τα ρουλεμάν δεν το γνώριζα (και τυχαία αναφέρθηκα σε αυτό), γενικώς απο Φεηζερ δεν έχω ιδέα γιατι δεν με ενδιαφέρει κίολας, εγω στη γύρα για ER-6 ήμουν και απο αυτά κάτι έμαθα πλέον. :giveheart:
Αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι οτι τον ψείρα ιδιοκτήτη απλά τον εικάζουμε και το ελπίζουμε, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Εγώ με το μιατα είμαι ψείρας και στο 90% του χρόνου το μιατα μου δεν έχει ουτε κόκο σκόνης. Είναι μέσα έξω απο κάτω και μοτέρ γλυμένα. Όμως σε αυτή την κατάσταση θα μπορούσα να το φέρω σε 1 μέρα όντας μπουρδέλο για 4 χρόνια...
Τέλος πάντων είναι προσωπικό και χρηματικό το θέμα, απλά τα "πειράγματα" δεν μου αρέσουν στις μηχανές, είδικά αν δεν τα έχω αποφασίσει και εκτελέσει εγώ.
Όταν το παρεις ραντεβού για βόλτα ;)
xenos:
Μακάρι να έβρισκα ένα αύριο το πρωί μαμά με κανένα περιφερειακό σε καλή κατάσταση, με σέρβις μπουκ, στα ίδια χλμ και σε καλύτερη τιμή. Απλά δεν βρίσκω. Τα περισσότερα είναι όπως σου είπα παραπάνω. Για τα λίγο πιο αξιοπρεπή ζητάνε 4500-5500 χωρίς τπτ πάνω. Μακάρι να μπορούσα να έπαιρνα ένα tdm που μου αρέσει (και αυτό)και πολύ αλλά είναι στο Θεό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version