!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
iliasfyntanidis:
Αν είναι να πάρεις μεταχειρισμένο να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανένας μηχανικός......Στο λέω από πείρα αρκετών ετών,προσωπική.Εγώ το είδα στο δικό μου μετά από 2 χρόνια με τις κατάλληλες συνθήκες....Το ότι έχει έξτρα είναι ένα συν το ότι δεν έχει τα μαμίσια είναι ένα πλην.Δώσε την πινακίδα στον ασφαλιστή-ίστρια σου και ρώτα αν είχε ατυχήματα.Τα χιλιόμετρα που έχει μία μοτοσυκλέτα δεν λένε τίποτα.Δες αν φορά αλυσίδα πρώτης τοποθέτησης(χωρίς ασφάλεια),δίσκους φρένων,τσέκαρε τον συμπλέκτη αν πατινάρει.Οι αναρτήσεις ohlins είναι το μόνο αξιόλογο πράγμα που φορά το συγκεκριμένο fazer και αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένες μπορούν να κάνουν το μηχανάκι κάκιστο όσον αφορά την συμπεριφορά.Τα πιο πολλά μηχανάκια που φοράνε έξτρα περνάνε την μισή τους ζωή στην καφετέρια και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο οδηγός το έλιωνε στην πίστα η δρόμο.
xenos:
--- Quote from: iliasfyntanidis on May 15, 2011, 10:21:30 PM ---Αν είναι να πάρεις μεταχειρισμένο να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανένας μηχανικός......Στο λέω από πείρα αρκετών ετών,προσωπική.Εγώ το είδα στο δικό μου μετά από 2 χρόνια με τις κατάλληλες συνθήκες....
--- End quote ---
To καταλαβαίνω αυτό και είναι απόλυτα λογικό. Εγώ βλέπω 5 πράγματα (οφθαλμοφανή: λάστιχα, ήχο, γρανάζια). Ο μηχανικός βλέπει άλλα 15.
--- Quote from: iliasfyntanidis on May 15, 2011, 10:21:30 PM ---Το ότι έχει έξτρα είναι ένα συν το ότι δεν έχει τα μαμίσια είναι ένα πλην.
--- End quote ---
I know... :(
--- Quote from: iliasfyntanidis on May 15, 2011, 10:21:30 PM ---Τα χιλιόμετρα που έχει μία μοτοσυκλέτα δεν λένε τίποτα.Δες αν φορά αλυσίδα πρώτης τοποθέτησης(χωρίς ασφάλεια),δίσκους φρένων,τσέκαρε τον συμπλέκτη αν πατινάρει.Οι αναρτήσεις ohlins είναι το μόνο αξιόλογο πράγμα που φορά το συγκεκριμένο fazer και αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένες μπορούν να κάνουν το μηχανάκι κάκιστο όσον αφορά την συμπεριφορά.Τα πιο πολλά μηχανάκια που φοράνε έξτρα περνάνε την μισή τους ζωή στην καφετέρια και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο οδηγός το έλιωνε στην πίστα η δρόμο.
--- End quote ---
Έχει αλλάξει αλυσίδα απ ότι γνωρίζω και δίσκους με μαργαρίτες.
dimag4:
αυτα ειναι γουστα... :D βαζεις κ ενα καθισμα απο ΝΒ κ εισαι αρχοντας (αααν καθεσαι πανω του...)
εχει κ αντιδιοδιακη λασπη... χαχαχα
xenos:
Ωραία η αφρικάνα! Δική σου?
dimag4:
ναι δικη μου! κ το καθισμα απο πανω απο το μχ μου!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version