!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
el loco:
καλη τιμη ειναι..αν ειναι σωστο χτυπατο..
iliasfyntanidis:
--- Quote from: xenos on May 13, 2011, 04:19:34 PM ---Έχω βρει ένα 600 με έξτρα αξίας ~3500ε και το δίνει 4000ε. ::-
--- End quote ---
Τι έξτρα?Αν έχει ζελατίνα,εξάτμιση π.χ. να μπαίνεις και σε σκέψεις αν δεν υπάρχουν και τα εργοστασιακά.....μυρίζει πτώση.Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι ψιλο ψοφίμι χαμηλά όσο και αν έγιναν αλλαγές στο μοτέρ(από R6)για να του δώσουν ροπή.Εσένα βέβαια μπορεί να σε καλύπτει η απόδοση του,περί ορέξεως.....αλλά είναι αρκετά στριφτερό αν σε ενδιαφέρει να ξύνεις.Μην ξεχνάς ότι αυτά τα μηχανάκια έτρεχαν και εννιαίο(Μέγαρα,Σέρρες,Τρίπολη) πριν κάποια χρόνια με αρκετά καλούς χρόνους στα κατάλληλα χέρια.
Kostas2B:
Θα πω στον nikosg6 να ποσταρει φωτο απο το δικο του που αγορασε περυσι 4000 ευρω,μοντελο '05 με 30000χλμ.Να δεις διαφορα με τα υπολοιπα fazer που πωλουνται... 8)
Ειναι πολλα τα 4000...3500 max!
Αλλα ξανασκεψου το,γιατι αποτι εχω καταλαβει ψαχνεις κατι για να κινεισαι καθημερινα και το fazer δεν ειναι για αυτο...Αν το θες μονο για βολτα και για καμια Κυριακη,τοτε παω πασο,ειναι πολυ καλα τα 3,5 χιλιαρικα για αυτα που μπορει να σου δωσει το μηχανακι!
xenos:
Έχει αλλαγές σε εξτρά φέρινγκ, κομμάντερ, εξατμίσεις, ελατήρια ohlins, πίσω ανάρτηση ohlins, μανιτάρια, σταμπιλιζατέρ, φρένα μπροστά, λάστιχα 3μήνου, σέρβις πριν από 1000 χλμ, κλπ κλπ. Έχει πολλά. Για πτώση θα ελεγχθεί έτσι κ αλλιώς από (ίσως και περισσότερους από 1) μηχανικό. Τα μαμά πράγματα τα έχει πουλήσει (κακό αυτό).
Το θέλω για all around χρήση και σκοπεύω να μείνει στα χέρια μου για πολλά χρόνια.
Kostas2B:
Εχει φαει ανελεητο σκισιμο δηλαδη αποτι καταλαβαινω...! :llol:
Πηγαινε το σε ενα εξουσιοδοτημενο,στο Χαιδαρι ο Γκουζι ειναι κορυφη,πες να σου μετρησει και μια συμπιεση και βλεπεις...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version