!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (67/214) > >>

epicWin:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το μηχανάκι δεν το θέλω για ταρζανιές, το θέλω για την ευκολία, για να πηγαίνω στην δουλειά μου και φυσικά γιατι γουστάρω τα 2κυκλα, άρα να βαρεθώ το ER μου φαίνεται λίγο χλωμό. Θα μπορούσα κάλλιστα να αγοράσω παπί ή σκούτερ, αλλα ως petrolhead για τον ίδιο λόγο που όταν ήθελα αμάξι πήρα Μιατα και όχι Σμάρτ τώρα που θέλω μηχανή θα πάρω κάτι ανάλογο  :P
Κράνος έχω ένα σχετικά καλό που το είχα πάρει για το αυτοκίνητο για το δίπλωμα μηχανής και για τις περιστασιακές βόλτες που με κερνάνε φίλοι με τις μηχανές τους. Μπουφάν γάντια μπότες θέλω...

el loco:
δες και κανα σκουτερακι τυπου honda sh150 και αλλα βεβαια..αν ειναι για να πηγαινεις στην δουλεια..θα σεβολεψει πιο πολυ απο την μοτοσυκλετα και θα ναι πιο οικονομικο..

xenos:

--- Quote from: el loco on February 18, 2011, 11:03:21 PM ---δες και κανα σκουτερακι τυπου honda sh150 και αλλα βεβαια..αν ειναι για να πηγαινεις στην δουλεια..θα σεβολεψει πιο πολυ απο την μοτοσυκλετα και θα ναι πιο οικονομικο..

--- End quote ---

Εννοείται. Μια φιλική συμβουλή και όποιος θέλει παρεξηγιέται. Αν κάποιος (υποθετικός) θέλει να το παίξει ωραίος κλπ, παίρνει ένα μξ και κάνει τα διάφορα. Αποδεκτό. Θα κάνει και τη μλκία του και το πολύ πολύ να πέσει σε κανα παρκαρισμένο, κανένα πεζοδρόμιο κλπ. Το ίδιο δεν ισχύει με τη μηχανή. Μπορεί να πέσεις, μπορεί να χτυπήσεις, μπορεί να μείνεις φυτό, μπορεί και να σκοτωθείς! Το να μην έχεις οδηγήσει κανένα 2τροχο και να πηγαίνεις σε 600άρι είναι τουλάχιστον χαζό. Έξυπνος είναι αυτός που το βράδυ επιστρέφει σπίτι του ζωντανός. Και αν νομίζετε ότι είναι το ίδιο με το αυτοκίνητο, δεν είναι. Εγώ οδηγώ νόμιμα 2τροχα (κανονικά στο δρόμο από 2χρονο 50άρι) εδώ και 13 χρόνια και ακόμα και σήμερα νιώθω υπερβολικά τρωτός όταν κυκλοφορώ. Λίγο σκέψη και ωριμότητα...

epicWin:

--- Quote from: xenos on February 19, 2011, 03:48:09 PM ---
--- Quote from: el loco on February 18, 2011, 11:03:21 PM ---δες και κανα σκουτερακι τυπου honda sh150 και αλλα βεβαια..αν ειναι για να πηγαινεις στην δουλεια..θα σεβολεψει πιο πολυ απο την μοτοσυκλετα και θα ναι πιο οικονομικο..

--- End quote ---

Εννοείται. Μια φιλική συμβουλή και όποιος θέλει παρεξηγιέται. Αν κάποιος (υποθετικός) θέλει να το παίξει ωραίος κλπ, παίρνει ένα μξ και κάνει τα διάφορα. Αποδεκτό. Θα κάνει και τη μλκία του και το πολύ πολύ να πέσει σε κανα παρκαρισμένο, κανένα πεζοδρόμιο κλπ. Το ίδιο δεν ισχύει με τη μηχανή. Μπορεί να πέσεις, μπορεί να χτυπήσεις, μπορεί να μείνεις φυτό, μπορεί και να σκοτωθείς! Το να μην έχεις οδηγήσει κανένα 2τροχο και να πηγαίνεις σε 600άρι είναι τουλάχιστον χαζό. Έξυπνος είναι αυτός που το βράδυ επιστρέφει σπίτι του ζωντανός. Και αν νομίζετε ότι είναι το ίδιο με το αυτοκίνητο, δεν είναι. Εγώ οδηγώ νόμιμα 2τροχα (κανονικά στο δρόμο από 2χρονο 50άρι) εδώ και 13 χρόνια και ακόμα και σήμερα νιώθω υπερβολικά τρωτός όταν κυκλοφορώ. Λίγο σκέψη και ωριμότητα...

--- End quote ---

Σε εμένα αναφέρεσαι? Άν ναι δεν ειμαι 18, ούτε κάν 29. Ούτε περιμένω να μοστράρω σε κανέναν. Έχω πολλους φίλους που ξεκίνησαν με 650άρια και χρόνια τώρα δεν έχουν ούτε γρατζουνιά. Και άλλους με παπιά που σακατεύτηκαν. Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλα ήταν παντελώς άχρηστη.

xenos:

--- Quote from: epicWin on February 19, 2011, 10:54:53 PM ---Σε εμένα αναφέρεσαι? Άν ναι δεν ειμαι 18, ούτε κάν 29. Ούτε περιμένω να μοστράρω σε κανέναν. Έχω πολλους φίλους που ξεκίνησαν με 650άρια και χρόνια τώρα δεν έχουν ούτε γρατζουνιά. Και άλλους με παπιά που σακατεύτηκαν. Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλα ήταν παντελώς άχρηστη.

--- End quote ---

--- Quote from: xenos on February 19, 2011, 03:48:09 PM ---Εννοείται. Μια φιλική συμβουλή και όποιος θέλει παρεξηγιέται.

--- End quote ---

Να είστε πάντα καλά και εσύ και οι φίλοι σου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version