!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Kostas2B:
Μιας κ ειπες για το μεγεθος,ειτε Africa παρεις ειτε TDM,το ιδιο μεγεθος εχουν...
Οσο για την καταναλωση,μη σε ξεγελουν τα 900 κυβικα.Καμια σχεση!Ολα τα 600αρια τετρακυλινδρα,fazer,hornet,z750 κα,καινε παραπανω.Η καταναλωση ειναι αυτη που σου ειπε ο Ακαλυπτος!
Ειναι πολυ δυνατο μηχανακι,ανετο στο ταξιδι,μπορεις να βαλεις και μεγαλη ζελατινα σαν ενα v-strom και να πηγαινεις ανετος και ωραιος,εχει ροπη απο χαμηλα που σημαινει μεγαλη ευκολια στην οδηγηση ιδιως οταν ειναι δικαβαλο.
Πιστευω οτι πρεπει να οδηγησεις καποια απο αυτα που θα εχεις καταληξει και αμεσως θα καταλαβεις ποιο σου κανει...
Kostas2B:
Μολις παρετε τα εργαλεια xenos & Ξαδελφος,εχω να προτεινω κατι...
Κυριακατικη βολτουλα-εκδρομουλα με τα διτροχα του mymx5 σε καμια Ιτεα ή Ναυπλιο ή Ευβοια.
Ειμαστε πολλοι εδω που εχουμε μηχανες,εγω,ο nikosg6,ο racing nick,ο el loco και αλλοι,δε νομιζω να μην αρεσει σαν ιδεα...Καλα θα περασουμε και θα εχουμε πολλα να πουμε!!! 8)
Ξάδελφος:
Ξενερωμα.Οδηγησα Africa σημερα.
Μπα ..δεν... δε μου παει.Καλη και αγια αλλα δεν...κατι δε μου ταιριαζε,δεν την ειχα!. Ισως η απειρια και η αποκοπη μου απο τα μοτορια και η θητεια μου στα σκουτερ μ εκανε να ξεχασω και να με κομπλαρει το γομαρι η Africa.
Επιφυλασσομαι για τις επομενες βολτες.Θα υπαρξουν κι αλλες.Την εχει ενας συναδελφος.Δεν το ξερα οτι ηταν δικια του.Τι ηθελα και του πα οτι μ ενδιαφερει για αγορα...χειροτερος απο του αλφιστι..με κυνηγουσε και μου ελεγε ιστοριες της africa oλη μερα! :zalistika:
Επισης οδηγησα suzuki DL. Σχετικα παλιο μηχανακι ειναι. Μαλλον προγονος του V strom. Dεν ξερω αξιοπιστιες κλπ αλλα μ αρεσε σαν αισθηση.
Εννοειτε οτι οταν τελικα παρω μοτορι και το μαθω..θα κανουμε εκδρομες.
Στέλιος - fess:
Γιώργο, απ΄όλα αυτά που γράφεις, μήπως πρέπει να κοιτάξεις κανά varadero? Δε θα σε ξενερώσει, λόγω δύναμης, είναι βαρύ (αντρικό) αλλά τσουλάει στη πόλη χαριτωμένα. Ταρζανίες δεδομένες, πεζοδρόμια κλπ.
Δε σπάει, δε χαλάει (Honda γαρ) πάει ταξίδι με 200 και τώρα με τη κρίση βρίσκεις με λιγότερα από 5.000,00 ψεκαστό 04-05 με εξατμισόνια και πολλά εξτρα.
Μιλάω από προσωπική εμπειρία, Africa και τα υπόλοιπα αν είσαι γκαζοφόν σίγουρα θα σε ξενερώσουν.
Το δικό μου varadero έκλεισε 7ετία (για πρώτη φορά στη ζωή μου)
el loco:
--- Quote from: Kostas2B on February 07, 2011, 09:12:52 PM ---Μολις παρετε τα εργαλεια xenos & Ξαδελφος,εχω να προτεινω κατι...
Κυριακατικη βολτουλα-εκδρομουλα με τα διτροχα του mymx5 σε καμια Ιτεα ή Ναυπλιο ή Ευβοια.
Ειμαστε πολλοι εδω που εχουμε μηχανες,εγω,ο nikosg6,ο racing nick,ο el loco και αλλοι,δε νομιζω να μην αρεσει σαν ιδεα...Καλα θα περασουμε και θα εχουμε πολλα να πουμε!!! 8)
--- End quote ---
κωστα εγω μεσα!!!!
ξαδελφε πρεπει να οδηγησεις και κανα γυμνο που ειναι πιο μαζεμενα z,ern,monster αν δεν το εχεις.. κανει ηδη..δεν χρειαζεται να τρεχεις,και ταξιδακι πας ανετα με λιγα χιλιομετρα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version