!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (62/214) > >>

xenos:
Γιώργο έχε υπόψιν το μέγεθος της άφρικα που είναι ψιλοτεράστιο για κίνηση εντός πόλης (υπολόγισε μανούβρες κλπ). Αν η χρήση που θα κάνεις είναι ψιλοκρούζινγκ βέβαια οκ.

Ξάδελφος:
Με μπριζωσατε με την Αfrica ,σε σημειο να ξεχασω τις αλλες ! .
Ξενοφ  το ξερω , ειναι γομαρι!. Δε με πολυνοιαζει αυτο ομως.
Ευχαριστω!

Υ.Γ. Μη με βρισετε... Δεν εχω διπλωμα... ολα τα χρονια οδηγουσα με το διπλωμα της τροχαιας..(50αρι)  :moutza:
      Σταθηκα βεβαια τυχερος(κωλοφαρδος) και δε μου ετυχε στραβη.Την αλλη βδομαδα θα ξεκινησω τη διαδικασια αποκτησης.

xenos:
Γιωργο, ήσουν μπριζωμένος ήδη, απλά περίμενες έναν να σου γράψει τα καλύτερα.  :exaclty:
Αλλιώς θα πήγαινες να τσεκάρεις από κοντά 2-3 μηχανάκια άλλα. Άλλα οκ, γούστα είναι αυτά. Εγώ παλιό μηχανάκι είχα αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο νέο με καλύτερο πλαίσιο, κανένα ιντζέξιον μοτέρ (τα καρμπ πάντα κάτι θα έχουν και λογικό), κλπ. Έλα τώρα, μεταξύ μας, παραδέξου το. Έχεις βίτσιο με τις γριές!  :P

dimag4:

--- Quote from: el loco on February 06, 2011, 02:53:33 AM ---dimag4 ποια χρονια το σταματησε,και τι χρωματα εβγαζε την τελευταια χρονια(αν θυμασαι)???

--- End quote ---

http://www.africatwin.gr/Nemesis/files/africa_story.pdf

σε περιπτωση που δεν ανοιγει το παραπανω, το 2000 εβγαινε σε μαυρο και κοκκινο/μπλε

Ξάδελφος:

--- Quote from: xenos on February 06, 2011, 12:55:24 PM ---Γιωργο, ήσουν μπριζωμένος ήδη, απλά περίμενες έναν να σου γράψει τα καλύτερα.  :exaclty:
Αλλιώς θα πήγαινες να τσεκάρεις από κοντά 2-3 μηχανάκια άλλα. Άλλα οκ, γούστα είναι αυτά. Εγώ παλιό μηχανάκι είχα αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο νέο με καλύτερο πλαίσιο, κανένα ιντζέξιον μοτέρ (τα καρμπ πάντα κάτι θα έχουν και λογικό), κλπ. Έλα τώρα, μεταξύ μας, παραδέξου το. Έχεις βίτσιο με τις γριές!  :P

--- End quote ---

Fazer κλπ δεν ειναι του τυπου μου κι ας ειναι καλες μηχανες. Ξερω οτι θα παρασυρομαι και θα τσακιστω.
Στο δικυκλο ειμαι πιο πολυ του τυπου SUV.
Δε στο κρυβω οτι η χαμηλη  τιμη της Africa ειναι μεγαλο κινητρο,τα καρμπιρατερ αντικινητρο.
Δεν αγορασα ακομη.Θα ψαξω απλα θα δω σοβαρα και αυτες ,ενω πριν δεν ειχαν περασει καθολου απ το μυαλο μου. ;)
Αν σου πω οτι αν ειχα τα λεφτα θα αγοραζα triumph τυπου μπονεβιλ , θα καταλαβαινες οτι επεσες μεσα και  μ αρεσουν οι παλιομοδιτικες(γριες) μηχανες. Mεγαλη αδυναμια εχω και στο στυλ της παλιας ducatti monster.
Αλλο τι μ αρεσει βεβαια και αλλο τι μου κανει για τη χρηση που θελω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version