!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (64/214) > >>

opelcorsa12:
Καλημέρα σε όλους,

τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ν' αλλάξω το ER μου με το bmw f800s.
Μ' ενδιαφέρει λόγω του abs, του μικρού fairing, της μικρής κατανάλωσης για 800cc και γενικά το θεωρώ καλό μηχανάκι.
Πολλοί βέβαια λένε να προτιμήσεις μοντέλο '08 και μετά όπου θα έχουν λυθεί οι περισσότερες παιδικές ασθένειες.
Έχει κανείς άποψη για το bmw?

Ευχαριστώ,
Χρήστος

leonidas11b:
Καλημερα,

Ρε Χρησταρα δεν λες μια τιμη για το ER!!?

epicWin:
Εκτός απο τιμή πές και 2-3 άλλα πράγματα για το Kawa σου (χρονολογία χιλιόμετρα έτος) μιας και είμαι και εγώ στη γύρα για ER  ;)

opelcorsa12:
Μόλις γύρισα από μια γύρα στην Μιχαλακοπούλου, γιατί είχα δει κανα 2 F800. Τελικά είδα 3 σε διάφορα μαγαζιά από Μιχαλακοπούλου μέχρι Γέρακα :zalistika:
Άντε τώρα να βγάλεις άκρη πιο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα και ποιό όχι............(δεν μπορώ να κρίνω ο ίδιος, έτσι μου είπε φίλος για ένα από αυτά)
Το ER μου είναι '07 μοντέλο, είναι λίγο πριν τα 29κ κμ, κι έχει ζελατίνα τις Kawa μπροστά, μανιτάρια, κάλυμα ρεζερβουάρ, συναγερμό.
Άλλο ένα έξτρα που έχει είναι γρατζουνισμένο πλαινό φτερό ουράς(σ' έκταση 1cmχ2cm) και γρατζουνισμένο μανιτάρι από κάποιον καλό κύριο/κυρία που μου την έριξε κι εξαφανίστηκε.
Τελικά ο ένας μαντράς μου είπε 3200, ο άλλος 3350 κι ο τελευταίος 3300 και η μεταβίβαση δικιά του..... :llol:

Πριν το δώσω θα το ανακοινώσω εδώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα λίγο με τους μαντράδες και για καινούριο δεν ψήνομαι, οπότε μέχρι να βρώ κάτι δεν μπορώ να το δώσω ακόμα.

(εννοείται πως αν κάποιος από εδώ το θέλει μπορεί να το κάνει όσες βόλτες θέλει και να το κοιτάξει ακόμα και στην NASA......αν βέβαια μπορούν να καταλάβουν την τεχνολογία της Kawa :llol:)

Ξάδελφος:

--- Quote from: opelcorsa12 on February 11, 2011, 07:40:04 PM ---Μόλις γύρισα από μια γύρα στην Μιχαλακοπούλου, γιατί είχα δει κανα 2 F800. Τελικά είδα 3 σε διάφορα μαγαζιά από Μιχαλακοπούλου μέχρι Γέρακα :zalistika:
Άντε τώρα να βγάλεις άκρη πιο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα και ποιό όχι............(δεν μπορώ να κρίνω ο ίδιος, έτσι μου είπε φίλος για ένα από αυτά)
Το ER μου είναι '07 μοντέλο, είναι λίγο πριν τα 29κ κμ, κι έχει ζελατίνα τις Kawa μπροστά, μανιτάρια, κάλυμα ρεζερβουάρ, συναγερμό.
Άλλο ένα έξτρα που έχει είναι γρατζουνισμένο πλαινό φτερό ουράς(σ' έκταση 1cmχ2cm) και γρατζουνισμένο μανιτάρι από κάποιον καλό κύριο/κυρία που μου την έριξε κι εξαφανίστηκε.
Τελικά ο ένας μαντράς μου είπε 3200, ο άλλος 3350 κι ο τελευταίος 3300 και η μεταβίβαση δικιά του..... :llol:

Πριν το δώσω θα το ανακοινώσω εδώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα λίγο με τους μαντράδες και για καινούριο δεν ψήνομαι, οπότε μέχρι να βρώ κάτι δεν μπορώ να το δώσω ακόμα.

(εννοείται πως αν κάποιος από εδώ το θέλει μπορεί να το κάνει όσες βόλτες θέλει και να το κοιτάξει ακόμα και στην NASA......αν βέβαια μπορούν να καταλάβουν την τεχνολογία της Kawa :llol:)

--- End quote ---
To ΕR ημουν ενα βημα πριν το παρω καινουργιο.Τελικα τ ανεβαλα για ασχετο λογο και δεν το πηρα ποτε.
Τωρα που κοιτω για μηχανη,οχι τετοιου τυοου,επειδη μ αρεσει οπου το πετυχω σε "μαντρα" το κοιτω.
Δυστυχως για σενα ,εχω να σου πω οτι μια χαρα λεφτα σου δινουν...
Η αγορα εχει τρελαθει.ολοι πουλανε κανεις δεν αγοραζει.
Αν παρεις ΒΜW παρε μεγαλο ,1100+,boxer, αλλιως μην παρεις τιποτα.Ολα τ αλλα δεν ειναι καλυτερα απο οποιοδηποτε αντιστοιχο ιαπωνεζικο και ειναι και ακριβα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version